top of page

 

geef zoete

herinneringen cadeau

Ken je dat gevoel? Die betoverende geur van zoete melancholie die je hart verwarmt? De emoties en warme herinneringen aan die prachtige kinderjaren. De mijlpalen en kostbare momenten die in ons geheugen gegrift staan. De geboorte, de eerste stapjes, de magische verjaardagen, als prinsen en prinsessen in een sprookje, de communie of het lentefeest... of gewoon een onvergetelijk moment dat de ziel raakt.

Dompel je geliefden onder in een zee van herinneringen. Schenk hen de magie van een cadeaubon voor een betoverende fotoshoot en help hen hun eigen verhaal van zoete melancholie voor altijd te vereeuwigen. Laat hun harten verwarmd worden door de tijdloze beelden die de essentie van hun dierbaarste momenten vangen.

 

wat geef je cadeau?

Bij het boeken van een sessie kiezen de ouders een pakket met mooie hoogwaardige beelden en unieke en uiterst stijlvolle afgewerkte producten. Het zal je dan ook niet verbazen dat een fotosessie best een investering op zich is.

 

Het is dan ook belangrijk om onderstaande punten even in acht te nemen alvorens een cadeaubon te bestellen.

  1. Vindt de ontvanger van de cadeaubon onze foto's en stijl mooi?

  2. Geef je graag een volledige sessie cadeau of enkel een bedrag waarbij de ontvanger een deel op eigen kosten neemt? Is dit laatste het geval, wees dan overtuigd dat de ontvanger het wel ziet zitten om het saldo te betalen.

  3. Hebben de ouders toevallig zelf een fotosessie bij ons geboekt, dan kan je natuurlijk ook opteren om een uitbreiding van het gekozen pakket cadeau te geven.

photoboek02_edited_edited.jpg

 

voorwaarden

  • De geschenkbonnen van Radena zijn persoonlijk en aldus niet overdraagbaar aan derden.

  • De reportages die je als cadeau krijgt zijn niet inruilbaar voor geld en kunnen evenmin geretourneerd worden.

  • De geschenkbonnen van Radena zijn 1 jaar geldig na uitgiftedatum. Na het verstrijken van deze datum vervalt de waarde van de bon.

  • De reportages vinden plaats in de studio of in de natuur, volgens beschikbara data. Denk er tijdig aan een plaatsje te reserveren.

  • Radena levert voorlopig enkel fysieke cadeaubonnen.​

bottom of page