geef een fotoshoot cadeau

 

Er is een kindje op komst, je bent op zoek naar een kraamcadeau om alleen of in groepsverband af te geven, een eerste mijlpaal zit eraan te komen, een feestje in het verschiet, een communie op de planning, Kerstmis en Nieuwjaar... elke reden is goed genoeg om mooie herinneringen cadeau te geven. Help jouw geliefden om de magie en de vertedering van het "nu" voor "straks" vast te leggen!

geef een geschenkbon

 

wat geef je cadeau

een mooie fotoreportage

inclusief | exclusief een prachtig album

Bij het boeken van een sessie bij "Radena" kiezen de ouders een pakket met mooie hoogwaardige beelden en unieke en uiterst stijlvolle  afgewerkte producten. Het zal je dan ook niet verbazen dat een fotosessie best een investering op zich is. Daarom is het heel belangrijk om onderstaande punten even in acht te nemen alvorens een cadeaubon bij "Radena" te bestellen.

  1. Vindt de ontvanger van de cadeaubon de foto's en de stijl van "Radena" mooi?

  2. Geef je graag een volledige sessie cadeau of enkel een bedrag waarbij de ontvanger een deel op eigen kosten neemt? Is dit laatste het geval, wees dan overtuigd dat de ontvanger het wel ziet zitten om het saldo te betalen.

  3. Hebben de ouders toevallig zelf een fotosessie bij "Radena" geboekt, dan kan je natuurlijk ook opteren om een uitbreiding van het gekozen pakket cadeau te geven.

kadobon01.png

 

voorwaarden

  • De geschenkbonnen van Radena zijn persoonlijk en aldus niet overdraagbaar aan derden.

  • De reportages die je als cadeau krijgt zijn niet inruilbaar voor geld en kunnen evenmin geretourneerd worden.

  • De geschenkbonnen van Radena zijn 1 jaar geldig na uitgiftedatum. Na het verstrijken van deze datum vervalt de waarde van de bon.

  • De reportages vinden plaats in de studio of in de natuur, volgens beschikbara data. Denk er tijdig aan een plaatsje te reserveren.

  • Radena levert voorlopig enkel fysieke cadeaubonnen.

geef een geschenkbon