Whoop whoop, jullie hebben dit jaar een feestje op de kalender staan! Hoe cool is dat!

Jullie dochter/zoon doet haar/zijn communie of lentefeest! Proficiat mama's en papa's.

En wat een grote stap in dit jonge kinderleven, een moment om te koesteren en zowaar de gedroomde kans om jullie jonge kinderen met hun spiksplinternieuwe pakjes, blinkende schoentjes, mooie haartjes en

nog o zo ondeugende bikken op de gevoelige plaat te vereeuwigen.

Met mijn moody beelden, overladen van liefde en verbondenheid en onderworpen aan een vleugje "magic" wil ik je helpen deze voor jouw kind belangrijke dag te vereeuwigen. De creatieve act, en daaronder versta ik het maken van de foto's, duurt maar heel even en zal jullie, lang nadat de rest vergeten is,

herinneren aan die kleine momenten van intens familiegeluk.

Ik blijf erbij, ik ben er van overtuigd dat de foto's die jullie nu maken, later jullie meest waardevolle bezittingen zullen vormen. En daarom is het toch zo gigantisch belangrijk om deze unieke momenten

te vereeuwigen en te bewaren voor later. 

Ik fotografeer voornamelijk vanuit mijn studio. De redenen hiervoor zijn divers: het Belgisch weertje, de natuur die er nog triest en somber bijligt en de tijd die in deze hektische periode wel heel beperkt is,

zorgen ervoor dat ik het liefst in de studio werk. Dit kan een eenvoudige portretsessie zijn of een lifestyle sessie van de jullie communiekant.  

 

herinneringen voor het leven...

 

 

Willen jullie ook herinneringen vastleggen? Reserveer dan tijdig je plekje.en laat jullie

dochter of zoon schitteren als een ster! Lees hieronder hoe je kan bijdragen

aan een mooie en successvolle communiereportage.

 

Let's get started!

 

hoe werkt het

Jullie kunnen een reservering plaatsen via het reserveringsformulier hieronder waarna ik met jullie telefonisch contact opneem. Al naargelang jullie wens ontvang ik jullie nadien voor een "volledig vrijblijvend" kennismakingsgesprek ter voorbereiding van de communie sessie. Dit gesprek laat me toe samen met jullie de verschillende stijlen en mogelijkheden te overlopen. Ook wordt ook de postproductie uitvoerig besproken. Ik zal jullie dan in geuren en kleuren uitleggen welke mooie herinneringen jullie bij mij kunnen aankopen. En last but not least worden ook de tarieven overlopen zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.

De communiereportage "as such" duurt gemiddeld 1:00u. Deze tijd is nodig om een kwalitatief hoogwaardige sessie te verzorgen. Willen jullie ook wat familiefoto's maken tijdens de sessie, laat dit dan even via het reserveringsformulier weten. Het is namelijk zo dat deze sessie een half uurtje langer duren.

Je plaatst een reservering via het reserveringsformulier op de website. Vind je het fijn om eerst even telefonisch contact te hebben? Laat dat dan even weten via het contactformulier, dan maken we een belafspraak. Je betaalt ná het plaatsen van de reservering altijd de opnamekosten van € 295,00. Deze kosten zijn voor de voorbereiding, tijd van de sessie, ervaring, expertise, creativiteit en nabewerking. Pas na de betaling hiervan is de reservering en het plekje in de agenda definitief.

 

LET OP: Er zitten géén digitale bestanden of producten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies je na de fotoshoot tijdens de bestelsessie. Deze investering moet je er dus nog bij optellen.

Wil je nog á la carte fotoproducten bestellen náást je gekozen pakket? Geen probleem. We hebben een mooi aanbod voor je samengesteld.

 

afwerking en bestelling

 

Na de sessie ga ik onmiddellijk met jullie beelden aan de slag. Ik maak een selectie van de mooiste beelden die daarna stuk voor stuk bewerkt worden. Zo hecht ik tijdens de postproductie vooral aandacht aan de belichting, de kadrering, de scherpte en de finishing touch die garant staat voor mijn stijl. Dit hele proces kan tot 2 weken in beslag nemen.

En dan komt het moment waarop ik jullie uitnodig voor de nabespreking. Onder het genot van een drankje overlopen wij samen de door mij geselecteerde beelden. Wij bespreken op dat ogenblik welke foto's best gebruikt worden voor de door jullie gekozen dankkaarten alsook de beelden die mooi passen voor het afgewerkt product dat jullie voor ogen hebben.

 

Zoals jullie weten ben ik voorstander om de beelden in een stijlvol fotoboek of in een van onze waardevolle fotoboxen te bewaren. Want geef toe, hoe vaak bekijk je de beelden die op jouw computer staan. Een fotoboek is zo uit de kast gehaald en maakt het des te gemakkelijker om te delen met familie en vrienden. Concreet gaan wij hier tijdens de nabespreking dieper op in en bespreken wij alle mogelijke afgewerkte producten. Het is mijn doel om voor jullie een mooi en tijdloos kunstwerkje te maken dat jullie later met fierheid aan jullie kinderen kunnen doorgeven.

Verder voorzie ik ook graag passend advies voor elke vorm van wanddecoratie. Onze favoriete wanddecoraties zijn de fotoblokken maar je kan ook kiezen voor MDF-frames, de alom gekende canvas, een plexi of dibond... verschillende keuzes alnaargelang jullie wensen. Het is namelijk de bedoeling dat jullie niet alleen een foto van dochter of zoon aan de wand hangen hebben maar een waar kunstwerkje met een tijdloze uitstraling. Zo eentje waar jullie nog lang zullen van genieten.

RadenaLR034.jpg

 

wat kost jouw

communie sessie

kies voor een stijlvol fotoboek

om jouw communiefoto's in te bewaren

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik alles inzet om mooie en tijdloze beelden te maken van jouw kind(eren). Ik geloof er dan ook steevast in dat je deze beelden moet bewaren en preserveren voor later. Om dit mogelijk te maken heb ik een aantal pakketten met prachtige fotoboeken samengesteld. Want geef toe, jouw foto's verdienen het om, ondanks de digitale tijden, in een mooi album te schitteren!

Ben je op zoek naar enkel digitale bestanden van de sessie?

Dit kan ook, maar het zou wat mij betreft heel jammer zijn. Mijn visie is dat de waardevolle beelden die we maken niet alleen thuishoren op een computer of telefoon.

Door de foto's te verwerken in stijlvolle handgemaakte fotoalbums maak ik het mogelijk voor jou om de foto's door te geven aan een volgende generatie. Iedere keer wanneer je het fotooek doorbladert krijg je weer de kans om opnieuw vertederd te worden op deze mooie emo-stukjes.

Zeg dus "JA" en kies voor mooie luxe fotoproducten

na de communereportage van jouw dochter/zoon.

 

hoe werkt het

 

STIJLVOLLE AFGEWERKTE PRODUCTEN

BIJ ELKE NEWBORN SESSIE

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik alles inzet om mooie en tijdloze beelden te maken van jouw baby'tje. Ik geloof er dan ook steevast in dat je deze beelden moet bewaren en preserveren voor later. Om dit mogelijk te maken heb ik een aantal pakketten met prachtige fotoboeken samengesteld. Want geef toe, jouw foto's verdienen het om, ondanks de digitale tijden, in een mooi album te schitteren 

Ben je op zoek naar enkel digitale bestanden van de sessie?

Dit kan ook, maar het zou wat mij betreft heel jammer zijn. Mijn visie is dat de waardevolle beelden die we maken niet alleen thuishoren op een computer of telefoon.

Door de foto's te verwerken in stijlvolle handgemaakte fotoalbums maak ik het mogelijk voor jou om de foto's door te geven aan een volgende generatie. Iedere keer wanneer je het dit fotooek doorbladert krijg je weer de kans om opnieuw verliefd te worden op deze kleine emo-stukjes.

Zeg dus "JA"  en kies voor mooie luxe fotoproducten na je newborn sessie met jouw lieve baby.

RadenaLR032.jpg
All rights reserved. © Radena 2021
This site was created and is managed in accordance with Belgian law.
Muylebeekstraat 85, B-1570 Tollembeek (Galmaarden) | +32 (0)476 60 00 06
info@radena.be | www.radena.be | BE 0699 722 960
Radena on social networks
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle