20210904SELENA&LIAM266-bewerkt_edited.jpg
it's your child's golden day 

Hold your breath, make a wish, count to three...

It's your child's "GoldenDay"!

 

 

En welke ouder droomt er nu niet van om zijn | haar feestvarkentje te laten schitteren voor Radena's lens. Denk aan die diamantjes in jouw kind's ogen, de lachkuiltjes in hun wangen, die vertederende blikken en onvoorstelbaar stoere poses.

 

Een communiefeest | lentefeest of vormsel bestaat heus niet uit feest, glitter en confetti alleen. Het creëren van mooie eye-catching herinneringen voor het leven, het vormgeven van leuke bedankjes, het personaliseren en stylen van de fotosessie horen hier ook bij. 

Laten we samen deze "golden day" koesteren, vangen en voor eens en altijd vastleggen in mooie herinneringen.

 

 

 

Whoop whoop, 't is weldra feest!

 

Met mijn moody beelden, overladen van liefde en verbondenheid en onderworpen aan een vleugje "magic" wil ik jullie helpen deze, voor jouw kind, belangrijke dag te vereeuwigen. De fotosessie neemt gemiddeld een klein uurtje (voor de sessies in de studio) tot anderhalf uur (voor de sessies in de natuur - enkel bij mooi weer) in beslag. en zal jullie, lang nadat de rest vergeten is, herinneren aan die kleine momenten van puur familiegeluk.

| GOLDEN HINT | In tegenstelling tot andere jaren, voegen wij er dit jaar ook een leuke tweedaagse "Golden Minies" aan toe. Deze sessies gaan enkel door in de studio en duren maximaal  00:30u met net voldoende beelden voor de communiekaartjes (zie voorwaarden hierna - fotoboeken en familiekiekjes zijn hier niet mogelijk).

expertise

Gespecialiseerd in communiereportage

met meer dan 8 jaar ervaring met meisjes, jongens en jonge tieners.

 

 

op maat

Wil je een lichte setting of juist donker? Een portretsessie of eerder een lifestyle sessie. Binnen of in de natuur. Jij kiest.

 

 

voor altijd

Na de fotosessie kan je mooie afgewerkte producten bestellen die je voor altijd zullen herinneren aan deze grotekinderstap in dit jonge leven.

 

 

Maak vandaag jouw herinneringen van morgen!

 

Ik fotografeer de feestvarkentjes het liefst vanuit mijn studio. De redenen hiervoor zijn divers. Vooreerst het Belgisch weertje waa niet altijd op te vertrouwen valt, de natuur die er vaak nog triest en somber bijligt in deze tijd van het jaar en last but not least het gebrek aan tijd in de toch wel bijzonder drukke communieperiode. Jij kiest!

Overtuigd?