top of page
20230215LEONIE559-bewerkt.png


it's your child's golden day


Hold your breath, make a wish, count to three...

It's your child's "GoldenDay"!
 
 
En welke ouder droomt er nu niet van om zijn | haar feestvarkentje te laten schitteren voor Radena's lens. Denk aan die diamantjes in jouw kind's ogen, de lachkuiltjes in hun wangen, die vertederende blikken en onvoorstelbaar stoere poses.
 
Een communiefeest | lentefeest of vormsel bestaat heus niet uit feest, glitter en confetti alleen. Het creëren van mooie eye-catching herinneringen voor het leven, het vormgeven van leuke bedankjes, het personaliseren en stylen van de fotosessie horen hier ook bij. 
Laten we samen deze "golden day" koesteren, vangen en voor eens en altijd vastleggen in mooie herinneringen.

 

 

 

Whoop whoop

het is weldra feest!

 

Met mijn moody beelden, overladen van liefde en verbondenheid en onderworpen aan een vleugje "magic" wil ik jullie helpen deze, voor jouw kind, belangrijke dag te vereeuwigen. De fotosessie neemt gemiddeld een klein uurtje (voor de sessies in de studio) tot anderhalf uur (voor de sessies in de natuur - enkel bij mooi weer) in beslag. en zal jullie, lang nadat de rest vergeten is, herinneren aan die kleine momenten van puur familiegeluk.
| GOLDEN HINT |
Dit jaar kan je bij ons ook terecht
voor leuke bedankjes voor familie en vrienden.

expertise

Gespecialiseerd in communiereportage
met meer dan 8 jaar ervaring met meisjes, jongens en jonge tieners.

 

 

op maat

Wil je een lichte setting of juist donker? Een portretsessie of eerder een lifestyle sessie. Binnen of in de natuur. Jij kiest.

 

 

voor altijd

Na de fotosessie kan je mooie afgewerkte producten bestellen die je voor altijd zullen herinneren aan deze grotekinderstap in dit jonge leven.

 

 

Maak vandaag jouw herinneringen van morgen!

 

Ik fotografeer de feestvarkentjes het liefst vanuit mijn studio.

De redenen hiervoor zijn divers. Vooreerst het Belgisch weertje waar niet altijd op te vertrouwen valt, de natuur die er vaak nog triest en somber bijligt in deze tijd van het jaar en last but not least het gebrek aan tijd in deze drukke communieperiode.


hoe werkt het
 

Je boekt jouw plaatsje online via onderstaande knop of via e-mail naar info@radena.be. Vind je het fijn om eerst even telefonisch contact te hebben? Laat dit dan even weten via het contactformulier, dan plan ik graag een afspraak. Je betaalt ná het plaatsen van de reservering altijd de opnamekost van 115,00 euro. Deze kosten zijn voor de voorbereiding, de tijd van de sessie, de deskundigheid, de creativiteit én de nabewerking. Pas na betaling is de reservering en jouw plekje in mijn agenda definitief.
Al naargelang jouw wens ontvang ik je nadien voor een kennismakingsgesprek ter voorbereiding van de communiereportage. Dit gesprek laat toe de verschillende stijlen en mogelijkheden te overlopen. 

tijdens dit intake gesprek komt ook de postproductie utvoerig aan bod. Ik leg je in geuren en kleuren uit welke mooie herinneringen je bij mij kunt aankopen.
De GoldenDay sessie zelf duurt maximaal 1:00u in de studio, 01:30 in de natuur. Deze tijd is nodig om een kwalitatief hoogwaardige sessie te verzorgen. Wil je ook wat familiefoto's maken tijdens de sessie, laat dit dan even via het op voorhand weten. Het is namelijk zo dat deze sessie een half uurtje langer duurt en aldus € 30,00 duurder is.
20230206SOT202-bewerkt.jpg

 

de opties

Wil je ook deze herinneringen vastleggen?
Reserveer dan via onderstaande linken jouw plekje.
Let's get started!

GoldenDay Fine Art - € 255,00

Fotosessie van 1:00u + 1 Fine Art beeld in hoge resolutie.
Tot maximaal 5 Fine Art bewerkte beelden in lage resolutie.
(lage resolutie enkel geschikt voor gebruik op het scherm).
Een leuke verrassing.

Aandacht: Heb je 2 feestelingen binnen eenzelfde gezin,
dan komt er voor een GoldenDay Fine Art €100,00 bij

en wordt de sessie verlengd naar 02:00u.

PACK GoldenDay in studio - € 195,00

Fotosessie + 3 digitale beelden in hoge resolutie
Tot maximaal 30 digitale beelden in lage resolutie met logo.
(lage resolutie enkel geschikt voor gebruik op het scherm).
 
Sessie buiten pack vanaf € 135,00

PACK GoldenDay mini - € 155,00

Fotosessie + 3 digitale beelden in hoge resolutie
Tot maximaal 15 digitale beelden in lage resolutie met logo.
(lage resolutie enkel geschikt voor gebruik op het scherm).
 
Sessie buiten pack vanaf € 135,00

 

de bestelling

 

Na de sessie ga ik onmiddellijk aan de slag. Ik maak een selectie van de mooiste beelden die daarna stuk voor stuk bewerkt worden op belichting, kadrering en scherpte om vervolgens af te ronden met de finishing touch die garant staat voor mijn stijl. Dit hele proces kan tot 2 weken in beslag nemen.
En dan komt het moment waarop ik je uitnodig voor de nabespreking. Samen overlopen wij de geselecteerde beelden en bespreken welke foto's best gebruikt worden voor de door jou gekozen dankkaarten en | of afgewerkte producten.
Zoals je weet ben ik voorstander om de beelden in een stijlvol fotoboek of in een van de waardevolle fotoboxen te bewaren. Want geef toe, hoe vaak bekijk je de beelden die op jouw computer staan. Een fotoboek is zo uit de kast gehaald en maakt het des te gemakkelijker om te delen met familie en vrienden. Het is mijn doel om voor jou een mooi en tijdloos kunstwerkje te maken dat je later met fierheid aan je kinderen kan doorgeven.
Graag voorzie ik ook passend advies voor elke vorm van wanddecoratie. Mijn favoriete wanddecoraties zijn de fotoblokken maar je kan ook kiezen voor MDF-frames, de alom gekende canvas, een plexi of dibond... verschillende keuzes alnaargelang jouw wensen. Het is namelijk de bedoeling dat je straks niet alleen een foto van dochter of zoon aan de wand hangen hebt maar een waar kunstwerkje met een tijdloze uitstraling. 

bottom of page