top of page

Welcome "Beebie"...Yay, het is zover, ons "Beebie" magazine is eindelijk beschikbaar. Dit magazine kan je gratis downloaden en zit bomvol nuttige tips en trics voor het goede verloop van jouw newbornsessie bij Radena. Het is jouw gids naar de mooiste newborn herinneringen voor nu en voor later.

In ons "Beebie" magazine lees je meer over wie ik ben, wat mijn overtuigingen zijn en waarom ik doe wat ik doe. Waarom ik de liefde wil vangen, welk moment ik voor jullie graag wil registreren, en vanwaar het belang om ook de emoties en de gemoedstoestand te vereeuwigen. Ik leg je uit hoe ik dit doe en hoe jullie mij kunnen helpen bij het vereeuwigen van de meest tedere plaatjes van jullie baby's eerste levensdagen.Ben je zwanger en wil je een newborn sessie inplannen, dan is het belangrijk dit tijdig in te plannen. Dit is ook een thema dat aangekaart word in het "Beebie" magazine. Lees je vooraf mijn magazine, dan heb je dadelijk een kijkje op de workflow die ik hanteer, het al dan niet gebruik van mooie accessoires en props, wat je best aantrekt en welke voorbereidingen je kan treffen alvorens naar de studio te komen. Deze punten alsook de verschillende opties en de investering die je doet komen aan bod.Zie je een newborn sessie helemaal zitten, dan nodig ik je graag uit om via het reserveringsformulier op mijn website jouw newborn sessie te reserveren. De pakketten die ik aanbied bevatten standaard een album. Ik geloof heilig in de kracht van foto’s en dan vooral van fotoboeken. Een fotoboek is voor mij één van de mooiste manieren om jouw kostbare momenten te bewaren. Ben je, net als ik, er van overtuigd dat de uitgave die je nu doet (en gelijk staat aan 3x uit eten) over 25 jaar zo waardevol is dat het niet meer in geld uit te drukken is?Wil je vrijblijvend meer informatie over een newborn sessie bij Radena? Wil je weten op welke manier ik jou kan helpen? Droom je er van de eerste levensdagen van jouw kindje te registreren? Vraag HIER het gratis newborn magazine aan. Je ontvangt het magazine via mail en je vindt er alle informatie in terug over hou jouw newborn sessie eruit kan zien.


Heb je na het lezen van mijn magazine nog vragen, shoot away! Je kan deze mail beantwoorden of me appen op 0476600006. Ik tracht je dan zo snel mogelijk te antwoorden. En goh... geef ik niet gelijk antwoord? Dan ben ik waarschijnlijk aan het werk. En dan nu, sit back, relax en geniet van deze leuke lectuur.


Tot in de studio,

xoxo

Hilde
97 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page