CakeSmash memories met Lena.

Haar eerste verjaardag, een eerste grote mijlpaal voor dit lief klein meisje genaamd Lena.

"En hoe ervaar jij dit als fotografe" was een vraag die me onlangs gesteld werd.


Mijn antwoord liet niet lang op zich wachten. Ik ervaar dit als een bijzonder moment. Vaak is het voor mij de tweede maal dat ik het kindje mag fotograferen en plots word ik geconfronteerd met een soms toch iets of wat verlegen mensje vol energie en levensvreugde... Spannend want plots komt mijn studio tot leven!


Tijdens de sessie wordt er gelachen en soms ook gehuild. Vele ouders halen hun stoutste schoenen boven en laten hun zangtalent horen, Er worden gekke bekken getrokken en wild gegesticuleerd maar bovenal heerst er warmte, liefde, tederheid, gezelligheid in mijn studio. Wauw... van mijn standpunt gezien een zalig en o zo bijzonder moment..

Een eerste verjaardag is een eerste mijlpaal voor jullie kindje. Zo eentje die met toeters en bellen gevierd mag worden. Ik noem het een mijlpaal omdat het eerste levensjaar gekenmerkt wordt door ontwikkelingen en veranderingen die elkaar razendsnel opvolgen. In de eerste weken krijg je al snel interactie met je kindje. Hij of zij begint om zich heen te kijken en herkent al gauw de stem en de geur van mama en papa. En dan komt het eerste onweerstaanbaar lachje gevolgd door allerhande klanken, geluiden en motorische ontwikkelingen. Je kindje wordt steeds beweeglijker. De papfles wordt aangevuld met een eerste hapje. De tandjes komen piepen en andere zintuigen zoals zicht en tastzin worden steeds belangrijker bij het ontdekken van de wereld. Van beweeglijkheid komt kruipen en voor jullie het goed en wel door hebben, is jullie kindje 1 jaar.


Wat gaat de tijd ongelooflijk snel. Er zit een wereld van verschil tussen het kleine hulpeloze baby'tje van een jaar geleden en de eigenwijze dreumes die straks een zijn eerste stapjes zet en een eerste kaarsje mag uitblazen.

Geloof me, jullie hebben er een bijzonder jaar op zitten en dat mag gevierd worden. Tijd om even stil te staan bij deze belangrijke stappen. Ik maak graag tijd voor jullie en voor jullie kindje. Het is met plezier dat ik deze eerste mijlpaal voor jullie registreer. Dit kan met een gewone portretsessie, een "cake smash" of zelfs een "bath splash" en ben je creatief en droom je van nog wat anders, ook dan ben ik er graag bij om jullie kindje op de gevoelige plaat te zetten.


Tijdens de anderhalf uur durende sessie put ik alle mogelijkheden uit om jullie kindje op een natuurlijke en spontane wijze in beeld te brengen. Charme, schoonheid en romantiek zijn kenmerken die mijn werk typeren. Ik werk voornamelijk op woensdag en zaterdag en start de sessie altijd met een portretsessie zodat jullie meer beeldjes dan alleen maar vuile en natte snoetjes als herinnering meenemen.


Heb ik jullie overtuigd? Hebben jullie ook zin gekregen in een "Mijlpaal" sessie? Boek dan vandaag nog jullie plekje en laten wij er samen een fijn moment en vooral mooie herinneringen van maken. Klik hier om meer te weten te komen over onze tarieven.


Tot heel binnenkort.


xoxo

Hilde


13 keer bekeken0 reacties
All rights reserved. © Radena 2019.
This site was created and is managed in accordance with Belgian law.
Muylebeekstraat 85, B-1570 Tollembeek (Galmaarden) | +32 (0)476 60 00 06
info@radena.be | www.radena.be | BE 0699 722 960
Radena on social networks
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - White Circle
  • LinkedIn - White Circle