top of page

Deze 5 waarden zorgen voor een "WOW" foto!


Het fotograferen van jouw kind vereist een speciale aanpak en daarvoor zit je bij Radena helemaal goed. Mijn aanpak is gebaseerd op 5 mooie waarden die ik met mijn opvoeding meekreeg.

Net als thuis is er in mijn studio ruimte voor liefde, aandacht, dankbaarheid, geduld, gezelligheid...


Maar wat betekenen deze 5 waarden nu voor jou?


LIEFDE


Ik lief jouw kind! Ik hou van jouw kind! Dat kleine meisje | die kleine jongen die ik via mijn lens op de meest tedere manier in beeld breng, is voor heel even mijn grote liefde, mijn alles. Tijdens de sessie geef ik jouw dochter | zoon massa's liefde, tederheid, geborgenheid en alles wat het nodig heeft om zich geliefd, veilig en comfortabel te voelen wat de kans op mooie beelden vergroot. Een kind dat zich geliefd voelt zal al sneller recht in de lens kijken, schitteren en stralen.


AANDACHT


Van bij de aankomst tot het vertrek krijgt jouw kind mijn volle aandacht. Jouw kindje is dierbaar voor jou én voor mij. De hele fotosessie is op haar | hem gericht. Ik lees jouw kind en probeer in te spelen op de belevingswereld van jouw kind. We zingen liedjes (of het nu goed of minder goed klinkt), we dansen op de muziek van Kabouter Plop en andere kindervriendjes. We durven vreemde geluidjes maken en gekke bekken trekken... zo helemaal aangepast aan haar | zijn wereldje zodat jouw kindje helemaal blij wordt en een grote lach op foto tovert.

DANKBAARHEID


Ik ben dankbaar voor alle efforts die jouw kindje doet. Geloof me, een fotosessie is geen evidentie voor jouw kind en jawel, jouw kindje krijgt een beloning! Dit is niet noodzakelijkerwijze snoep of een cadeautje maar eerder een complimentje of een "high five". Zo nu en dan mag het de volgende setting kiezen, of van mama en papa een foto maken met de grote camera. Dit zorgt ervoor dat jouw kind een goed gevoel krijgt, dit geeft een extra boost en zo veel meer zelfvertrouwen. Dit resulteert in de meest spontane foto's.GEDULD


Jouw kind is dadelijk mijn nieuwe vriendje. Voor jouw kindje is dit niet noodzakelijkerwijze het geval en heel vaak heeft jouw meisje | jongen tijd nodig om te wennen aan mij en mijn grote camera. En dat mag. Jouw kind krijgt de ruimte om te wennen en zich aan te passen aan deze nieuwe omgeving. Er wordt geen druk uitgeoefend. De sessie duurt precies daarom net lang genoeg opdat verlegenheid kan plaats ruimen voor spontaneïteit en eigenheid.GEZELLIGHEID


Jouw kindje komt terecht in een knusse en huiselijke fotostudio vol leuke kinderspullen waaronder poppen, beren, een coole auto, sterretjes en hartjes, een fiets... noem maar op. Zo helemaal aangepast aan hun leefwereldje met nét dat ander accentje dan thuis waardoor ook hun nieuwsgierigheid wat aangewakkerd wordt. De fonkeling in de ogen vertellen je hoe goed ze het hebben, hoe fijn het is en ook dat zie je dan weerspiegelt in mooie tedere beelden.Wil jij ook zo'n "waarden"volle sessie boeken? Zo eentje waar jouw dochtertje | zoontje helemaal schittert voor mijn lens? Zo eentje die je helemaal mee beleeft? Zo eentje die je vertedert met mooie herinneringen? Twijfel dan niet langer en boek vandaag jouw sessie via deze link en laat je vertederen door de magie van mijn foto's! https://www.radena.be/letsmakemagicLiefs van jouw bezield fotograaf - Hilde ♥


En o, zijn wij al vrienden op Facebook en|of Instagram? Heb je al een kijkje genomen op mijn blog, mijn portfolio? Ben je al ingeschreven op deze mailing? Deel ook gerust dit bericht en help ons zo meer Radena-lovers te bereiken en meer mama's en papa's te vertederen!53 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page