Een newbornsessie om bij weg te dromen!

Jullie kindje... zo klein, zo kwetsbaar en o zo perfect... dit prille begin registreren is ons vak!

Er is voor ons niets zo mooi en zo puur als een pasgeboren baby'tje. Jullie kindje, zo klein, kwetsbaar en o zo perfect... een innig moment in jullie leven dat een onuitwisbare indruk op jullie nalaat. Radena is het plekje op aarde (Tollembeek city) waar dit prille begin en de daarmee gepaard gaande vreugde en emoties in ware kunstwerkjes worden omgetoverd.


Amper een paar dagen geleden mocht ik Juliette's newborn sessie verzorgen. Juliette, wauw, wat een mooie naam voor een lief klein meisje. En dat het een lief meisje was, kan ik zeker beamen. Het duurde wel even voor Juliette in een diepe slaap wegzonk. De gezellige geborgenheid in mama's armen, wat rustige muziek, baarmoedergeluidjes en een ronkend verwarmingstoestelletje op de achtergrond hielpen Juliette om zachtjes in te dommelen.


En dan kon het echte fotografen werk beginnen. Eerst heb ik wat fotootjes op de beanbag gemaakt om dan over te gaan tot wat poses in mijn mooiste props. Ik houd van natuurlijke tinten en natuurlijke materialen. Tine, Juliette's lieve mama had een duidelijke voorkeur voor de zachte paarse tinten in een sober geheel. En geloof me, het ensemble is prachtig. Het was zalig om dit mooie meisje op de gevoelig plaat te mogen zetten. Ik kon er haast niet genoeg van krijgen en werd totaal vertederd door dit klein wondertje. Om bij weg te dromen...


Droom je graag mee... dan nodig ik je uit om verder te kijken | te lezen...

Deze prop (is een mooi engels woord voor kommetjes en mandjes en emmertjes en... waar de kleine wondertjes in geplaatst worden) is mijn laatste nieuwe aanwinst. Een mooie houten emmer in halve hoogte met een stoer zwart ijzeren handvat. Echt mijn ding! En past helemaal in mijn stijl. Het zacht paarse dekentje (eigen makelij) pas perfect bij de wrap, het hartje en het haarstrikje. OMG blij met al mijn spulletjes.


Ook de beeldjes op onze beanbag zijn een ware streling voor het oog. Bij het maken van deze beeldjes werk ik zowel vanuit de hoogte als voor of zij aanzicht, een algemeen beeldje en een close up van het gezichtje. Juliette liet zich niet storen en sliep mooi verder. Wat een fijn popje!


Mijn voormiddag was zo om. En was het niet dat de honger begon te knagen, dan had ik nog wel een hele poos kunnen doorgaan. Ja, baby'tjes fotograferen, mooie kleine mensjes fotograferen... het vult mijn hart met vreugde, het is mijn lang leven. I LOVE MY JOB !

Hebben jullie genoten? Zijn jullie toevallig in blijde verwachting en dromen jullie er van de eerste levensdagen van jullie kindje te registreren? Of kennen jullie iemand in de familie of grote vriendenkring die hier interesse in heeft.

Wacht dan niet langer. Zet de klok even stil en kom genieten van een magische fotosessie bij Radena of deel dit bericht met toekomstige mama's en papa's.


Tot rap, xoxo


Hilde

124 keer bekeken
All rights reserved. © Radena 2019.
This site was created and is managed in accordance with Belgian law.
Muylebeekstraat 85, B-1570 Tollembeek (Galmaarden) | +32 (0)476 60 00 06
info@radena.be | www.radena.be | BE 0699 722 960
Radena on social networks
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - White Circle
  • LinkedIn - White Circle