I'll be there for you...

Vanaf het eerste kreetje weet je het al. Vanaf nu zijn het jullie en jullie kindje. Dit klein mysterieus wondertje waar jullie alles voor zouden doen.


En of nu jullie eerste, tweede of derde kindje geboren wordt, mama en papa worden, is en blijft een alles overweldigende gebeurtenis in jullie leven. Het feit dat een eicel en een zaadcel getransformeerd worden tot een "mini-jullie" blijf iets ongelooflijks.

Als newborn fotografe geef ik toe dat ik telkens opnieuw en wel urenlang kan blijven staren naar deze lieve kleine wondertjes. Vertederend, magisch, speciaal, ongelooflijk, schattig... zijn termen die me door het hoofd schieten wanneer ik aan deze kleine creaties denk.


Ik kan me dus ook heel goed inbeelden dat kersverse mama's en papa's vaak een traantje wegpinken bij het aanschouwen van hun baby'tje. Traantjes van gelukzaligheid, tederheid en vele andere emoties die met de geboorte gepaard gaan.

Wanneer jullie kindje kindje geboren wordt, verandert plots jullie hele leven. Lieve Celine en Gregory, jullie zijn nu voor de derde keer mama en papa en krijgen er zomaar holderdebolder nog een nieuwe verantwoordelijk bij. En voor Elena en Alicia kan de pret en de fierheid niet op want zij worden de grote zus van Olivia. Hoe fijn is dit!

De sessie met Olivia was puur genieten. Hemeltje lief, wat heeft dit meisje voor de lens geposeerd. Ze verkoos veruit de pose op haar buikje. Het leek soelaas te bieden aan die vervelende maag en darmkrampjes die rond dag 10 wel vaker voor kommer en kwel zorgen bij deze kleine wondertjes.


Olivia is een fijne rustige baby en zelfs de aanwezigheid van haar zusjes kon haar niet uit haar lood slaan. Olivia sliep en sliep en sliep door de sessie heen. Enig gewoon. En wat waren Elena en Alicia flink. Ik hoor je nog zeggen Celine, wacht tot de meisjes komen, dan is de rust voorbij. Neen echt, zij waren gewoon voorbeeldig. Het was een top sessie waar ik met dankbaarheid naar terugblik.

Lieve Celine en Gregory, het is uit de grond van mijn hart dat ik jullie via deze blog wil bedanken voor de fijne sessie en voor jullie "wederkerend" vertrouwen in mijn werk. Dankjewel!!!


Kerstmis en de kerstvakantie staan voor de deur. Geniet tijdens deze eindejaarsperiode van jullie drie kleine prinsesjes. Geniet van de warmte, de gezelligheid van het samenzijn, de dankbaarheid om het nieuwe leven dat jullie gegeven is. Ik ben fan van jullie gezinnetje! Prachtig gewoon.


Aan de lieve mensen die mijn blog lezen wens ik ook een fijne eindejaarsperiode. Wees dankbaar voor wat is en laten we samen hoopvol uitkijken naar wat komen gaat.


En hohoho, mochten jullie in blijde verwachting zijn voor 2020 en dromen jullie er van de eerste levensdagen van jullie kindje te registreren, neem dan zeker een kijkje op onze website www.radena.be/newborn, onze facebook pagina www.facebook.com/radena of op instagram www.instagram.com/radenaphotography en denk er tijdig aan jullie plekje te reserveren voor een mooie en onvergetelijke newborn sessie hier bij Radena.


Tot in 2020.


xoxo

Hilde


69 keer bekeken0 reacties
All rights reserved. © Radena 2021
This site was created and is managed in accordance with Belgian law.
Muylebeekstraat 85, B-1570 Tollembeek (Galmaarden) | +32 (0)476 60 00 06
info@radena.be | www.radena.be | BE 0699 722 960
Radena on social networks
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - White Circle
  • LinkedIn - White Circle