top of page

Leve mama !

Binnenkort is het weer zover. Dan worden alle mama's weer in de bloemetjes gezet. Hoog tijd dus om de papa's wakker te schudden want die lieve mama's verdienen toch wel de nodige aandacht.

Dus aan alle ervaren papa's, nieuwe papa's en ja, ook de toekomstige papa's, het moment is aangebroken om even stil te staan bij een leuk en vooral onvergetelijk presentje voor de beste en meest toegewijde mama's van jullie schatjes.


Wisten jullie dat heel veel mama's die hier over de vloer komen zo vertedert zijn door de vele mooie beeldjes van hun kleine deugnieten (de papa trouwens ook hoor). En wanneer ik dan voorstel om even mee te poseren, ja, dan stralen ze helemaal. De make-up, het kapsel, de kledij doen er op slag niet meer toe. Als ze maar met hun schatjes op de foto kunnen. En die blikken, ja die zijn goud waard.

Jullie horen me al komen hé... ik dacht het wel :). Maar echt waar, echt gemeend. Geef eens een cadeaubon voor een fotosessie, liefst bij Radena natuurlijk. Jullie zullen scoren, daar is geen twijfel over. De tijd snelt voorbij, de jaren vliegen maar een ding blijft voortbestaan : de herinnering! Foto's zijn trouwens zo waardevol en een fantastisch cadeau om te krijgen!

Wacht niet langer, reserveer vandaag nog een Mommy@Me sessie of bestel een cadeaubon van Radena en help me voor jou de herinneringen aan vandaag voor jullie vast te leggen.

Oh, ik vergat het bijna. Het kostenplaatje? Een Mommy&Me sessie start aan € 135,00, een cadeaubon kan je via onderstaande link online bestellen.Let's do so!


Liefs,

Hilde


230 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page