top of page

Magic in de studio!

Ken jij dat magische gevoel... dat gevoel waar de fantasie en de verbeelding, het raadselachtige... je helemaal in de ban heeft? De wereld van feeën en elfjes, kikkers en prinsen, stof en nevel, toverstokjes en mooie spreuken...


Als fotograaf of zoals ik mezelf liever noem : "magicmaker", "lovecatcher", "momentwriter", "mooddirector"... maak ik graag tijd vrij om de magsiche droomwereld van jouw zoon of dochter mooi in beeld te brengen. Ik wil je vooral helpen met het vasthouden van het gevoel dat je in een moment hebt. Ik wil je helpen deze momenten te bewaren zodat je ernaar terug kan kijken wanneer je wil én om ze door te kunnen geven aan de volgende generatie.


Ik ben er trouwens van overtuigd hé dat de foto's die je vandaag maakt, nu jouw kinderen nog klein, speels en onbezonnen zijn, straks deel uitmaken van de meest gekoesterde herinneringen.


Yay, wat een fijne en ondeugende periode die kindertijd! Wacht niet tot het voorbij is! Maak vandaag een afspraak om mooie foto's te laten maken van jouw hartendief.Tijdens de portretsessie met jouw kind put ik alle mogelijkheden uit om jouw prins of prinses op de meest mooie manier in beeld te brengen. Wist je trouwens dat kinderfotografie behoort tot de minder gemakkelijke tak van fotografie? Er zijn hier geen on/off knopjes en kinderen kunnen best een eigen willetje hebben. Met mijn jarenlange ervaring, mijn oneindig geduld en mijn grote liefde voor kinderen ga ik met plezier de uitdaging aan om jouw hartendiefje op een speciale manier in beeld te brengen.Expertise | Gespecialiseerd in Kinderfotografie met meer dan 8 jaar ervaring met baby's, peuters en jonge kinderen.

 

Kinder sessie op maat | Wil je een lichte setting of juist donker? Eigen kleiding of iets uit de collectie? We werken enkel met de dingen die jij mooi vindt.

 

Voor altijd | Na de fotosessie kan je mooie afgewerkte producten bestellen die je voor altijd zullen herinneren aan die mooie kindertijd.


5 redenen om jouw kindersessie bij Radena te boeken?​

 1. Ze groeien zo gigantisch snel. Leg vandaag vast om morgen te herinneren hoe klein en schattig jouw kids wel waren.

 2. Vereeuwig die lach, die bolle wangen en de ronde billetjes. Vereeuwig de schittering in hun ogen en de ondeugd op hun gezicht en verzamel de mooiste beelden in een prachtig high-end fotoalbum zodat je er later met plezier kan naar terugkijken.

 3. Laat je leiden door een expert om de herinneringen aan deze mooie kindertijd | familietijd voor altijd vast te leggen.. Ik zorg voor een professionele nabewerking van elke foto.

 4. Maak gebruik van de ruime keuze in kleuren, kleding, props en settings die ik in mijn studio voor jou gratis ter beschikking heb.

 5. Ga even rustig zitten en geniet van een zorgeloos moment terwijl jouw kinderen mijn geduld op de proef stellen. Jawel, ik heb heel veel geduld met kinderen.Wat mag je verwachten van een kindersessie

 • Kinderen hebben vaak een korte concentratiespanne. Houdt er rekening mee dat de shoot ongeveer anderhalf uur duurt.

 • Ik fotografeer verschillende settings zodat er lekker veel variatie is!

 • Voor meerdere kinderen (uit één gezin) heeft de sessie een toeslag van € 50,00 vanwege de extra tijd die we nemen tijdens de fotosessie.

 • De shoot vindt plaats in de studio.

 • Kom met een volle buik en klaar om te lachen!

 • Draag neutrale zachte kleuren, probeer drukke prints en teksten op kleding te vermijden. Durf zeker op voorhand advies in te winnen. Afhankelijk van de leeftijd kan ik ook wat kleertjes voorzien.

 • Zorg dat jullie favoriete liedjes op je telefoon staan.

 • Ouders zijn van harte welkom om ook op de foto te gaan met de kids. Graag zelfs!

 • Ik heb vele jaren ervaring met het fotograferen van kleine en grote kinderen.

 • Ik ben dol op jouw kinderen.Heb ik je overtuigd? Heb je ook zin gekregen in een "Magic" portretsessie van jouw dochter of zoon? Boek dan vandaag nog jullie plekje en laten wij er samen een fijn moment en vooral mooie herinneringen van maken. Klik hier om meer te weten te komen over onze tarieven.


Deel je ook deze passie voor kindermomenten? Wil je meer van mijn gedachtenspinsels lezen, op de hoogte blijven van bijzondere acties en leuke primeurs? Schrijf je in voor mijn "nieuwsbrief". Ik stuur regelmatig een nieuwe blog door en beloofd, ik zal je niet spammen!


WHOOP WHOOP! WE GAAN MOOIE FOTO'S MAKEN IN DE STUDIO!


Liefs Hilde ♥


65 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page