top of page

Een milestone sessie... met liefde en plezier graag!

Yay, jullie kindje wordt 1 jaar! En of dat dit gevierd mag worden!! Een eerste verjaardag is een eerste grote mijlpaal voor jullie kindje. Zo eentje die met toeters en bellen gevierd mag worden. Ik noem het een mijlpaal omdat het eerste levensjaar gekenmerkt wordt door ontwikkelingen en veranderingen die elkaar razendsnel opvolgen.


In de eerste weken krijg je al snel interactie met je kindje. Hij of zij begint om zich heen te kijken en herkent al gauw de stem en de geur van mama en papa. En dan komt het eerste onweerstaanbaar lachje gevolgd door allerhande klanken, geluiden en motorische ontwikkelingen. Je kindje wordt steeds beweeglijker. De papfles wordt aangevuld met een eerste hapje. De tandjes komen piepen en andere zintuigen zoals zicht en tastzin worden steeds belangrijker bij het ontdekken van de wereld. Van beweeglijkheid komt kruipen en voor jullie het goed en wel door hebben, is jullie kindje 1 jaar. WAUW!

Wat gaat de tijd ongelooflijk snel. Er zit een wereld van verschil tussen het kleine hulpeloze baby'tje van een jaar geleden en de eigenwijze dreumes die straks zijn eerste stapjes zet en een eerste kaarsje mag uitblazen.

Geloof me, jullie hebben er een bijzonder jaar op zitten en dat mag gevierd worden. Tijd om even stil te staan bij deze belangrijke stappen. Ik maak graag tijd voor jullie en voor jullie kindje. Het is met plezier dat ik de herinneringen aan deze grote stap voor jullie vastleg. Dit kan met een gewone portretsessie, een "cake smash" of zelfs een "bath splash" en ben je creatief en droom je van nog wat anders, ook dan ben ik er graag bij om jullie kindje op de gevoelige plaat te zetten.


Tijdens de sessie wordt er gelachen en soms ook gehuild. Vele ouders halen hun stoutste schoenen boven en laten hun zangtalent horen, Er worden gekke bekken getrokken en wild gegesticuleerd maar bovenal heerst er warmte, liefde, connectie en massa's gezelligheid in mijn studio. Wauw... van mijn standpunt gezien een zalig en o zo bijzonder moment..

Tijdens de anderhalf uur durende sessie put ik alle mogelijkheden uit om jullie kindje op een natuurlijke en spontane wijze in beeld te brengen. Liefde, warmte, connectie zijn kenmerken die mijn werk typeren. Ik start de sessie altijd met een portretsessie zodat jullie meer beeldjes dan alleen maar vuile en natte snoetjes als herinnering meenemen.


Heb ik jullie overtuigd? Hebben jullie ook zin gekregen in een "Mijlpaal" sessie? Boek dan vandaag nog jullie plekje en laten wij er samen een fijn moment en vooral mooie herinneringen van maken. Klik hier om meer te weten te komen over onze tarieven.


Tot in de studio!


♥︎

Hilde

42 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page