top of page

To the moon and back...

Jullie kennen het allemaal wel hé, dat gevoel van intens geluk, de grenzeloze liefde die je overmeestert wanneer jouw kleine schat je met die meest vertederende blik in de ogen kijkt. Auch, een gevoel dat eigenlijk niet te meten is, niet te beschrijven is. Dat gevoel van "to the moon and back"... toch ?! #loveyoutothemoonandback


Grenzeloze, eindeloze, onvoorwaardelijke liefde... liefde waar geen einde aan komt. NOOIT! Liefde die ik met mijn beelden wil vereeuwigen. Want geef toe, het is zo makkelijk om voorbij te gaan aan de mooie belevenissen die je vandaag meemaakt. Door deze belevenissen te vereeuwigen in mooie foto's help ik je deze momentjes te sparen voor later. Zo blijf je nog lang nagenieten van al het fijne dat je vandaag toekomt.Jij wilt deze liefdevolle, dromerige en speelse kindermomenten toch ook verzamelen? Fotootjes waar jouw dochter of zoon overgeleverd wordt aan haar|zijn eigen verhaal in de magische fotostudio van Radena. In de "To the moon and back..." sessies worden jouw kindjes totaal ondergedompeld in de magic of love waar de toverstaf, de maan en de sterren de overhand hebben. Overweldigd door dit moois zal ook jouw mamahart of papahart overlopen van dat intense geluk en die grensoverschrijdende liefde voor jouw lieve schat.


Raad eens hoeveel ik van je hou! Ik hou van jou helemaal tot aan de maan - en ­terug...


Laat mij je helpen die wonderlijke belevenissen te verzamelen. En wil je nog meer van dat bundeltje geluk, kies dan voor een fotoboekje waarmee jouw verhaal binnen 30 jaar nog naverteld kan worden.En bekruipt je nu ook die nieuwsgierigheid om mijn website te ontdekken? Gevuld met magie, liefde, tederheid en een vleugje vintage... Ben je klaar om al die mooie verhalen, geschreven door jonge mensjes, te bewonderen? Ben je klaar om het verhaal van jouw dochter of zoon te bestendigen?Hallo sessie... ik boek je!
Als fotograaf of zoals ik mezelf in deze sessies liever noem : "magicmaker", "lovecatcher", "momentwriter", "mooddirector"... maak ik graag tijd vrij om de magsiche droomwereld van jouw zoon of dochter mooi in beeld te brengen. Ik wil je vooral helpen met het vasthouden van het gevoel dat je in een moment hebt. Ik wil je helpen deze momenten te sparen zodat je ernaar terug kan kijken en later ook kan doorgeven aan de volgende generatie.


Ik ben er trouwens van overtuigd hé dat de foto's die je vandaag maakt, nu jouw kinderen nog klein, speels en onbezonnen zijn, straks deel uitmaken van de meest gekoesterde herinneringen.


Expertise | Gespecialiseerd in Kinderfotografie met meer dan 8 jaar ervaring met baby's, peuters en jonge kinderen.

 

Kinder sessie op maat | Wil je een lichte setting of juist donker? Met eigen kleding of iets uit Radena's magic collectie? We werken enkel met de dingen die jij mooi vindt.

 

Voor altijd | Na de fotosessie kan je mooie afgewerkte producten bestellen die je voor altijd zullen herinneren aan die mooie kindertijd.


Heb ik je overtuigd? Heb je ook zin gekregen in een "Magic" portretsessie van jouw dochter of zoon? Boek dan vandaag nog jullie plekje en laten wij er samen een fijn moment en vooral mooie herinneringen van maken. Klik hier om meer te weten te komen over onze tarieven.


Deel je ook deze passie voor kindermomenten? Wil je meer van mijn gedachtenspinsels lezen, op de hoogte blijven van bijzondere acties en leuke primeurs? Schrijf je in voor mijn "nieuwsbrief". Ik stuur regelmatig een nieuwe blog door en beloofd, ik zal je niet spammen!


HALLO SESSIE... IK BOEK JE!


Liefs Hilde ♥
50 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page