Zwanger? Kom dan zeker langs voor een fotosessie!

Bijgewerkt: 4 sep 2019

Een mooie bolle buik... het duurt maar even!

Sarra kwam deze week samen met dochtertje Aurore en de mama langs om wat fotootjes van haar bolle buik vast te leggen. Dat de zwangerschap een bijzondere periode is in Sarra's leven is gewoon overduidelijk. Kijk zelf maar eens naar die schittering in haar ogen, haar stralende lach... wat een mooie dame!


Ik ken Sarra nu al een poosje. Zij maakt deel uit van mijn favoriete terugkerende klantjes. Zo mocht ik Aurore's newborn sessie verzorgen en een jaartje geleden kreeg ik de eer om haar eerste verjaardag met een echte cake smash sessie te vereeuwigen. Sarra is een hele fijne, joviale jonge dame met het hart op de juiste plaats en dat zie je zo in de beeldjes. Dank je Sarra, dat ik jouw bollebuiken sessie mocht doen!Zusje Aurore "Roosje" "Aapje" (wat een leuke koosnaampjes) wordt in oktober grote zus en mocht samen met mama op de gevoelige plaat. Aurore mocht op de gevoelige plaat... of ze daar zin in had betwijfel ik... Als een wervelwind raasde de kleine pop door de studio. Stilzitten was voor haar geen optie. Gelukkig bestaat er zoiets als koekjes en snoepjes en mooie doosjes waardoor ik er toch in geslaagd ben om wat leuke beeldjes van moeder en dochter te vereeuwigen.Het wordt aftellen naar de bevalling en voor mij is het uitkijken naar de newborn sessie. Wat het wordt is voor mij een weet, voor jullie een verrassing. Lieve Sarra, ik duim voor jou! En gosh, wat kijk ik uit naar jouw wondertje!


Liefs,

HildeHeb jij ook zin in een mooie zwangerschapsreportage? Dan zit je bij ons goed. Wij werken enkel op afspraak en voornamelijk op woensdag en zaterdag. Hopelijk tot binnenkort!
47 keer bekeken0 reacties
All rights reserved. © Radena 2019.
This site was created and is managed in accordance with Belgian law.
Muylebeekstraat 85, B-1570 Tollembeek (Galmaarden) | +32 (0)476 60 00 06
info@radena.be | www.radena.be | BE 0699 722 960
Radena on social networks
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - White Circle
  • LinkedIn - White Circle