top of page

elegant vakmanschap

Stel je voor... een schilderachtig landelijk baantje, omringd door groene weiden en vredig grazende koeien. Terwijl je langs dit serene pad wandelt, zie je een charmant huisje dat je uitnodigt om binnen te stappen. Vol nieuwsgierigheid duw je de deur open en betreed je een wereld vol gezelligheid en verwondering.

Dit huisje, ons huisje, ademt een sfeer van warmte en magie met prachtige houten planken, kaders, betonpotten en betonkaarsen die de ruimte vullen met hun unieke karakter. De geur van natuurlijk hout en de dansende vlammen van de kaarsen omarmen je zintuigen en brengen een gevoel van rust en geborgenheid.

Elk item is een kunstwerk op zichzelf, met een uniek stijl dat getuigt van puur vakmanschap. 

Je voelt een diepe connectie met dit betoverende vakmanschap en een verlangen om een stukje van deze magie met je mee naar huis te nemen.

RADENA LOW RES 014.jpg

duurzaamheid met een verhaal

 

Onze missie is simpel, we willen de schoonheid en duurzaamheid van resthout benadrukken. Elk stuk geborgen hout dat we gebruiken, is zorgvuldig geselecteerd en met liefde bewerkt om zo de unieke karakteristieken ervan te behouden. Door restjes hout te gebruiken, verminderen we niet alleen de impact op het milieu, maar creëren we ook adembenemende decoratieve items met een verhaal.

Onze houten items zijn ontworpen om tijdloos te zijn, zodat ze een leven lang meegaan en passen in elke interieur. Of je nu een liefhebber bent van de rustieke charme van landelijke inrichtingen, de strakke lijnen van modern design, of een eclectische mix van stijlen hebt, onze items voegen een vleugje natuurlijke warmte en authenticiteit toe aan elke ruimte.

Naast onze prachtige houten items streven we ook naar duurzaamheid en authenticiteit in ons assortiment betonnen potten en kaarsen. Onze betonnen potten worden met zorg en vakmanschap gemaakt, waarbij we gebruik maken van natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. 

Elke betonnen pot wordt met de hand gegoten en vormt de perfecte basis voor onze kaarsen. Onze kaarsen worden vervaardigd met natuurlijke was, gemaakt van duurzame bronnen. Deze was wordt liefdevol in de betonnen pot gegoten, waardoor een prachtige combinatie ontstaat tussen het ruwe beton en het warme kaarslicht. Zo creëren we een betoverende atmosfeer die zowel de zintuigen prikkelt als de natuur respecteert.

Bij ons hechten we niet alleen waarde aan duurzaamheid, maar ook aan het vertellen van een verhaal. Elk stuk in ons assortiment heeft een eigen geschiedenis en karakter. Of het nu het geborgen hout is dat een nieuw leven heeft gekregen in onze houten items, of de betonnen potten en kaarsen die zijn vervaardigd met natuurlijke materialen, elk item draagt een uniek verhaal met zich mee.

We nodigen je uit om onze collectie te ontdekken en je te laten betoveren door de combinatie van geborgen hout, betonnen potten en betonkaarsen met een verhaal. Breng de natuurlijke warmte en de serene sfeer van onze items in jouw interieur, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld voor onze planeet.

blijvende erfenis van liefde

 

Stel je voor, een wereld vol romantiek en betoverende herinneringen, waar handgemaakte houten fotokaders en andere foto-herinneringen jullie verhaal tot leven brengen. Jullie koesteren niet alleen kostbare foto's, maar creëren ook een blijvende erfenis van liefde en verbondenheid.

Maar er is meer. Bij Atelier Radena streven we naar romantiek, betekenis en duurzaamheid in elk stuk dat ons atelier verlaat. Onze handgemaakte houten fotoframes zijn doordrenkt met ambacht en liefde voor detail. Elk stuk wordt zorgvuldig vervaardigd om jullie persoonlijke stijl en dierbare herinneringen te vieren. Met de warmte en het karakter van hout voegen deze fotoframes een vleugje stijl toe aan jullie interieur, terwijl ze jullie meest dierbare momenten in het middelpunt van de aandacht plaatsen.

Daarnaast hebben we ook betonnen potten en betoverende kaarsen die de romantische sfeer versterken. Onze betonnen potten, met hun ruwe en natuurlijke uitstraling, vormen een prachtig decoratief element. Ze dienen als de perfecte basis voor onze kaarsen, die met zorg zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Het warme kaarslicht verlicht niet alleen de ruimte, maar brengt ook een gevoel van betovering en romantiek met zich mee.

Bij Atelier Radena geloven we dat stijl en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Elk item dat jullie bij ons vinden is niet alleen een viering van jullie liefde en kostbare herinneringen, maar ook een bijdrage aan een duurzame toekomst. We streven ernaar om onze materialen verantwoord te selecteren en te werken met natuurlijke elementen die het milieu respecteren.

Laten we samen de stijl vieren, jullie kostbare herinneringen omzetten in tijdloze schatten en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu. Bij Atelier Radena staan we klaar om jullie te helpen bij het creëren van een wereld vol betekenis en liefdevolle herinneringen.

bottom of page