top of page

 

de juiste keuze

Specialist in mijn vak, fotografe met hart en ziel, dit ben ik!

Ik schrijf jouw verhaal, het verhaal dat met de tijd verweven wordt

in de ruggengraat van de nalatenschap van jouw familie.

Het verhaal dat je met emo en heimwee naar lang vervlogen tijden

zal doorvertellen aan jouw kleinkinderen terwijl je de pagina's van een haast versleten fotoboek één voor één voor de zoveelste keer weer omdraait.

laat jouw foto’s schitteren

en kies voor een mooi afgewerkt product.

Stijlvol, tijdloos en zo helemaal op maat voor jou!

 

wanddecoratie

 

Ben je op zoek naar een ware eyecatcher voor in jouw huisje? Lees dan verder en kies voor een exclusieve wanddecoratie. Laat voortaan jouw foto(s) schitteren aan de wand! Wij bieden verschillende afwerkingen in diverse maten. Net wat je nodig hebt om dat wow-effect te creëren. En gosh, wist je trouwens dat hoe groter jouw wanddecoratie, hoe groter de verbluffing is? Laat je even verleiden en ga voor die afwerking die in jouw huisje past.

1.   photoblock (waar we uiterst fier op zijn)!

Kies voor een authentieke wanddecoratie, uniek, origineel en met hart en ziel voor jou gemaakt. Om er voor te zorgen dat jouw foto kwalitatief mooi blijft, wordt deze afgedrukt en op een houten blok gekleefd. Deze worden achteraf bedekt met een beschermende laag dat water en kras bestendig is. Elke photoblock is zo vervaardigd dat hij de tand des tijds overleefd. De beschermlaag bezorgt jouw photoblock een unieke look waar je niet kan aan weerstaan.

 

Onze photoblocks zijn het resultaat van een mooie combinatie van moderne technologie en rustiek handwerk. En ja hoor, elke photoblock wordt met de hand gemaakt en vormt aldus een one-of-a-kind piece of art. Dit manueel proces (drukken, kleven, coaten, afwerken) is best wel tijdrovend. Wij garanderen dat het product dat jij aankoopt perfect is.

 

 

 

2.   onze photoblock in floating frame

Dit zijn onze photoblocks verwerkt in een stijlvol houten frame. Hier heb je de keuze uit 3 kleuren wat de kader betreft; Scandinavisch blond, zacht wit of zwart. 

3.   onze vergrotingen (al dan niet ingekaderd)

Je opteert liever voor een vergroting om in te kaderen. Hier is het aangewezen rekening te houden met de afmetingen. Voor een klein formaat volstaat een losse afdruk om in te kaderen. Wil je echter een groter formaat inkaderen dan raden wij je aan om deze op een drager te laten kleven. Dit voorkomt dat de foto in jouw kader op termijn gaan golven of doorzakken, wat echt wel zonde zou zijn. Wij stellen voor om de foto te lamineren en afhankelijk van het formaat deze op forex te kleven.

4.   onze canvas deluxe​
Bij een canvas wordt jouw foto professioneel afgedrukt op een Fine Art Canvas (doek vervaardigd uit 100% katoen) dat gespannen wordt rond een spieraam met een dikte van 4,5 cm (standaard) of 2 cm (dunner raam voor een meer esthetische afwerking tegen een wand). De Canvas Deluxe wordt gelamineerd afgeleverd en is voorzien van een ophangsysteem.


Let wel, bij een canvas afwerking loopt de foto door langs de zijkanten. Een deel van jouw foto zal dus in de randen verdwijnen. Hou hier rekening mee bij het bestellen van jouw Canvas Deluxe. De standaard formaten gaan tot 200 cm breedte en 100 cm hoogte, andere formaten zijn mogelijk (tot 250 cm breedte en 140 cm hoogte).

5.   onze dibond exclusive​

Een dibond, ook we sandwichplaat genoemd, is opgebouwd uit 3 lagen, waarbij de kern uit polyetheen gesandwicht wordt tussen 0,3 mm dikke toplagen uit aluminium. Dibond is stijf, licht en extreem duurzaam. Jouw foto wordt professioneel afgedrukt en nadien gekleefd op de 3mm dikke dibondplaat. Deze exclusieve en uiterst strakke wanddecoratie wordt gelamineerd afgeleverd, voorzien van een ophangsysteem. 

6.   onze photo frame

​Een Photo Frame bestaat is een 3cm dikke MDF plaat afgewerkt met een zwarte of witte melamine rand. De foto wordt professioneel afgedrukt en op deze 3cm dikke plaat gekleefd. Jouw afwerking wordt gelamineerd (mat, satijn of glanzend) en is voorzien van een ophangsysteem. De uitstraling van dit frame is overduidelijk strak landelijk. De standaard formaten gaan tot 150cm breedte en 150cm hoogte, andere formaten zijn mogelijk (tot 250 cm breedte en 150 cm hoogte).​

7.   onze plexi exclusive

De Plexi Exclusive bestaat uit een fotoafdruk op hoogwaardig fotopapier achter glanzend premium acrylglas. Deze wanddecoratie is voorzien van een ophangsysteem: alu-profiel van 1 cm of 2 cm.

Standaard formaat tot 150 cm breedte en 120 cm hoogte, andere formaten zijn mogelijk (tot 240 cm breedte en 120 cm hoogte).

20230925atelieradena038-bewerkt.png

 

fotokaarten

Naast onze exclusieve wanddecoraties zijn wij ook jouw partner in crime voor jouw kleinere drukwerken waaronder geboortekaarten, dankkaarten, feestkaarten, wenskaarten, uitnodigingen, aankondigingen... noem maar op. Voor eenvoudige kaarten met 1 foto en basis "tekst | naam | datum" wordt geen ontwerpprijs aangerekend. Voor meer complexe uitwerkingen geldt een ontwerpkost van € 25,00/uur.

onze fotoafdrukken op fotokaarten

​Deze afwerking wordt veel gebruikt voor communiekaarten, dankkaarten en geboortekaarten. Het concept bestaat eruit dat de afgedrukte foto op een stijlvolle fotokaart gekleefd wordt en hiermee de geschiedenis induikt als een mooie herinnering aan een prachtig moment. Er zijn geen minimale afnames.

onze gedrukte fotokaarten​

Dit is een concept waarbij de kaarten enkelzijdig of dubbelzijdig gedrukt worden op 350gr "fine art" papier. Deze kunnen desgewenst gelamineerd worden waardoor jouw kaartjes een zijdezachte look krijgen. 

Schermafbeelding 2023-02-04 om 14.32.29.png