top of page

 

de juiste keuze

Specialist in mijn vak, fotografe met hart en ziel, dit ben ik!

Ik schrijf jouw verhaal, het verhaal dat met de tijd verweven wordt

in de ruggengraat van de nalatenschap van jouw familie.

Het verhaal dat je met emo en heimwee naar lang vervlogen tijden

zal doorvertellen aan jouw kleinkinderen terwijl je de pagina's van een haast versleten fotoboek één voor één voor de zoveelste keer weer omdraait.

laat jouw foto’s schitteren

en kies voor een mooi afgewerkt product.

Stijlvol, tijdloos en zo helemaal op maat voor jou!

 

wanddecoratie

 

Ben je op zoek naar een ware eyecatcher voor in jouw huisje? Lees dan verder en kies voor een exclusieve wanddecoratie. Laat voortaan jouw foto(s) schitteren aan de wand! Wij bieden verschillende afwerkingen in diverse maten. Net wat je nodig hebt om dat wow-effect te creëren. En gosh, wist je trouwens dat hoe groter jouw wanddecoratie, hoe groter de verbluffing is? Laat je even verleiden en ga voor die afwerking die in jouw huisje past.

1.   photoblock (waar we uiterst fier op zijn)!

Kies voor een authentieke wanddecoratie, uniek, origineel en met hart en ziel voor jou gemaakt. Om er voor te zorgen dat jouw foto kwalitatief mooi blijft, wordt deze afgedrukt en op een houten blok gekleefd. Deze worden achteraf bedekt met een beschermende laag dat water en kras bestendig is. Elke photoblock is zo vervaardigd dat hij de tand des tijds overleefd. De beschermlaag bezorgt jouw photoblock een unieke look waar je niet kan aan weerstaan.

 

Onze photoblocks zijn het resultaat van een mooie combinatie van moderne technologie en rustiek handwerk. En ja hoor, elke photoblock wordt met de hand gemaakt en vormt aldus een one-of-a-kind piece of art. Dit manueel proces (drukken, kleven, coaten, afwerken) is best wel tijdrovend. Wij garanderen dat het product dat jij aankoopt perfect is.

 

 

 

2.   onze photoblock in floating frame

Dit zijn onze photoblocks verwerkt in een stijlvol houten frame. Hier heb je de keuze uit 3 kleuren wat de kader betreft; Scandinavisch blond, zacht wit of zwart. 

3.   onze vergrotingen (al dan niet ingekaderd)

Je opteert liever voor een vergroting om in te kaderen. Hier is het aangewezen rekening te houden met de afmetingen. Voor een klein formaat volstaat een losse afdruk om in te kaderen. Wil je echter een groter formaat inkaderen dan raden wij je aan om deze op een drager te laten kleven. Dit voorkomt dat de foto in jouw kader op termijn gaan golven of doorzakken, wat echt wel zonde zou zijn. Wij stellen voor om de foto te lamineren en afhankelijk van het formaat deze op forex te kleven.

4.   onze canvas deluxe​
Bij een canvas wordt jouw foto professioneel afgedrukt op een Fine Art Canvas (doek vervaardigd uit 100% katoen) dat gespannen wordt rond een spieraam met een dikte van 4,5 cm (standaard) of 2 cm (dunner raam voor een meer esthetische afwerking tegen een wand). De Canvas Deluxe wordt gelamineerd afgeleverd en is voorzien van een ophangsysteem.


Let wel, bij een canvas afwerking loopt de foto door langs de zijkanten. Een deel van jouw foto zal dus in de randen verdwijnen. Hou hier rekening mee bij het bestellen van jouw Canvas Deluxe. De standaard formaten gaan tot 200 cm breedte en 100 cm hoogte, andere formaten zijn mogelijk (tot 250 cm breedte en 140 cm hoogte).

5.   onze dibond exclusive​

Een dibond, ook we sandwichplaat genoemd, is opgebouwd uit 3 lagen, waarbij de kern uit polyetheen gesandwicht wordt tussen 0,3 mm dikke toplagen uit aluminium. Dibond is stijf, licht en extreem duurzaam. Jouw foto wordt professioneel afgedrukt en nadien gekleefd op de 3mm dikke dibondplaat. Deze exclusieve en uiterst strakke wanddecoratie wordt gelamineerd afgeleverd, voorzien van een ophangsysteem. 

6.   onze photo frame

​Een Photo Frame bestaat is een 3cm dikke MDF plaat afgewerkt met een zwarte of witte melamine rand. De foto wordt professioneel afgedrukt en op deze 3cm dikke plaat gekleefd. Jouw afwerking wordt gelamineerd (mat, satijn of glanzend) en is voorzien van een ophangsysteem. De uitstraling van dit frame is overduidelijk strak landelijk. De standaard formaten gaan tot 150cm breedte en 150cm hoogte, andere formaten zijn mogelijk (tot 250 cm breedte en 150 cm hoogte).​

7.   onze plexi exclusive

De Plexi Exclusive bestaat uit een fotoafdruk op hoogwaardig fotopapier achter glanzend premium acrylglas. Deze wanddecoratie is voorzien van een ophangsysteem: alu-profiel van 1 cm of 2 cm.

Standaard formaat tot 150 cm breedte en 120 cm hoogte, andere formaten zijn mogelijk (tot 240 cm breedte en 120 cm hoogte).

20230925atelieradena038-bewerkt.png

 

fotokaarten

Naast onze exclusieve wanddecoraties zijn wij ook jouw partner in crime voor jouw kleinere drukwerken waaronder geboortekaarten, dankkaarten, feestkaarten, wenskaarten, uitnodigingen, aankondigingen... noem maar op. Voor eenvoudige kaarten met 1 foto en basis "tekst | naam | datum" wordt geen ontwerpprijs aangerekend. Voor meer complexe uitwerkingen geldt een ontwerpkost van € 25,00/uur.

onze fotoafdrukken op fotokaarten

​Deze afwerking wordt veel gebruikt voor communiekaarten, dankkaarten en geboortekaarten. Het concept bestaat eruit dat de afgedrukte foto op een stijlvolle fotokaart gekleefd wordt en hiermee de geschiedenis induikt als een mooie herinnering aan een prachtig moment. Er zijn geen minimale afnames.

onze gedrukte fotokaarten​

Dit is een concept waarbij de kaarten enkelzijdig of dubbelzijdig gedrukt worden op 350gr "fine art" papier. Deze kunnen desgewenst gelamineerd worden waardoor jouw kaartjes een zijdezachte look krijgen. 

Schermafbeelding 2023-02-04 om 14.32.29.png
Schermafbeelding 2021-12-10 om 16.27.34.png

 

keepsakes (omdat jouw foto's dit verdienen)​

Een geslaagde sessie is meer dan alleen maar foto's maken. Wij streven naar net dat ietsje meer, naar net dat ietsje anders. Wij zijn dan ook helemaal verliefd op de prachtige en unieke fotoherinneringen die in ons gamma vervat zitten. Denk maar aan die mooie fotoboeken, printboxen, stoefboekjes, photoviewer... Lees verder en ontdek wat moois,  noem het "magicaltijd"-jes wij voor jou maken. Flatteus, chic en dat extra vintage tintje kenschetsen mijn stijl.

​​ 

1.   onze fotoboeken

Een exclusief fotoboek... dat is wat wij jullie beloven. Wij zijn er trouwens van overtuigd dat fotoboeken hun gewicht in goud waard zijn. Radena levert prachtige "keepsake" boeken die je over 30 jaar nog steeds liefdevol doorbladert. Onze fotoboeken worden met vakmanschap gemaakt en zijn uniek qua design. De paginas worden digitaal opgemaakt en persoonlijk vormgegeven naar eigen smaak en met een stijlvol design. Het boek wordt manueel verwerkt op "cotton rag" papier, professioneel ingebonden en voorzien van een prachtig luxe lederen, linnen of fluwelen cover (met of zonder diepdruk of goudfolie). 

Alle fotoboeken, uitgezonderd het Radena Artbook, bevatten dikke bladen net zoals we dat van een album gewoon zijn. De vormgeving is lay-flat binding en zorgt ervoor dat de pagina's volledig vlak zijn waardoor de linker en rechterpagina naadloos in elkaar overlopen en een mooi geheel vormen. Ons boek is een prachtig boek om hebben.

2.   ons stoefboekje
Dit boekje draagt niet voor niets de naam "stoefboekje". Dankzij zijn grootte (10x10 cm) en zijn hoog verterderings gehalte (wauw) neem je dit boekje met plezier overal mee. Het past trouwens perfect in jouw vestzak of in jouw handtas. Niks beters om jouw mooie beelden en de herinnering aan een bijzonder moment met de wereld te delen. Net als onze fotoboeken wordt het stoefboekje met vakmanschap gemaakt en is het uniek qua design. Een "must have".

Schermafbeelding 2023-10-23 om 12.05.52.png
photoboek04.png

3.   onze fotoboxen en USB boxen

Onze fotoboxen zijn elk op zich unieke stukjes die menigeen zal vertederen. De afwerkingen net als afmetingen zijn divers. Ook bevat de ene box wat meer fotootjes dan de andere. Afhankelijk van de afwerking wordt de foto ook op een andere wijze afgewerkt, papier, finee art papier, hout. Ben je eerder geneigd om de beelden op USB te bewaren, dan hebben wij een enig USB-doosje voor jou in ons gamma opgenomen.

 1. De clamshell box is een fluwelen of linen box met daarin standaard 10 luxe "deckled edge" fotokaarten afgewerkt op fine art papier.  Extra kaarten zijn apart te verkrijgen.
   

 2. De photoviewer is een houten box met 6 fotootjes op houten platen. Radena's pronkstukje! De fotokaarten kunnen onderling verwisseld worden wat zorgt voor een leuke afwisseling. Het feit dat een de houten box langs beide kanten een foto heeft, maakt dat dit prachtig stukje ontzettend mooi staat op een bureau of salontafel.
   

 3. De whitebox is te vergelijken met de clamshell box, alleen is hier sprake van een witte houten box met een linnen of fluwelen cover. De box bevat standaard 12 foto's, 6 kaarten met aan elke zijde een foto. Extra kaarten zijn afzonderlijk verkrijgbaar.
   

 4. Onze glasbox in staal is veruit de meest verkochte keepsake bij Radena. Di is een trendy glazen doosje met stalen frame (zwart of goud). De box bevat standaard 8 afzonderlijke kaarten, extra kaarten zijn afzonderlijk te bekomen.​
   

 5. De woodbox sluit nauw aan bij de glasbox in staal. De inhoud is dezelfde, zijnde 8 stevige fotokaarten. Deze doos kan op vraag voorzien worden van een mooie gravure wat een extra cachet geeft aan jouw memory box.
   

 6. De woodbox USB spreekt voor zich. Een stijlvol doosje om jouw USB met digitale beelden in op te bergen. Deze kan net als de woodbox voorzien worden van een stijlvolle laser gravure.

Schermafbeelding 2022-07-20 om 08.36.39.png