top of page

Voel jij ook weleens die vibe?


Misschien weet je het nog wel van vroeger toen je op school zat. Die bezielde leraar met passie voor zijn vak. Je hing als het ware aan zijn lippen. Hij wist je te inspireren en te motiveren. Hij toonde bezieling en zorgde ervoor dat zijn vak het beste vak ooit was.


Zo voel ik me ook, bezield, begeestert met een innerlijke drang om jouw verhaal te vertellen. Met de camera in de hand schiet ik de sterren van de hemel, vurig en vol overgave. Gedreven schuif ik nadien achter mijn scherm en met enthousiasme geef ik jouw verhaal "the magic touch." zoals het Radena betaamt De bezieling is alom aanwezig. Plots worden de horloges en klokken ingeleverd en bestaat er nog maar één ding... jouw verhaal, jouw story, jouw herinneringen, jouw fotootjes.


Do you feel the vibe...


En jij? Voel jij ook weleens die vibe. Je vergeet jezelf en gaat volledig op in het moment, in de begeestering. Je ervaart een innerlijke geestdrift, een passie, BEZIELING.Wel die bezieling overmeesterde me helemaal toen ik Loua's verhaal in beeld mocht brengen. Loua heeft er haar eerste jaartje op zitten. Deze mijlpaal, dit moment waarop je denkt... stop toch even de tijd!!! is dé gelegenheid om herinneringen vast te leggen. Herinneringen aan die mooie grote ronde kijkers, aan die nieuwsgierige blik, die bolle wangen, die geniepige uitdagende lach... lég ze vast en neem ze mee in jouw hart, in jouw herinneringen, in een fotoboek... whatsoever, maar leg ze vast!En dan, wanneer de link met de beeldjes en het filmpje jouw inbox bereikt, begint de magie te stromen. Je voelt de vertedering door je aderen gieren, een gelukstraan komt opborrelen, je slikt even en je denkt, Oh my gosh, wat is dit mooi! Wat is dit prachtig! En dan weet je weer waarom je deze herinneringen hebt vastgelegd. Liefde, emotie, dankbaarheid... dát is wat je voelt!Oh my gosh... wat is dit prachtig!Dát gevoel... het kriebelt om de mooie herinneringen te delen met familie, vrienden, kennissen, de hele wereld! En dan volgt die mooie bestelling, een fotoboek, een photoblock voor aan de wand, een stoefboekje voor de oma's, een groeimeter voor in de kamer... je kan het zo gek niet bedenken of ik zorg er voor. Ik laat jouw foto's schitteren... Stijlvol, tijdloos en zo helemaal op maat voor jou!Doen, echt waar, doen!Heb ik je nu helemaal in verroering gebracht? Voel jij ook de vibe en wil je dadelijk een sessie boeken? Doen, echt waar, dit moet je doen. Het kostenplaatje dat valt best mee. Voor een sessie van anderhalf uur betaal je € 135,00. De prijs is inclusief mijn stijlvolle nabewerking in Photoshop en alle beeldjes zijn downloadbaar in printresolutie. Kortom, ideaal om op het scherm te viewen en afdrukbaar tot 13x18cm.


Je hebt er zin in hé, ik voel het! Een klik op onderstaande link en als bij magie zit je straks te genieten van een uiterst betoverende fotosessie bij Radena. Tot staks!


Liefs van jouw bezield fotograaf - Hilde ♥


En o, zijn wij al vrienden op Facebook en|of Instagram? Heb je al een kijkje genomen op mijn blog, mijn portfolio? Ben je al ingeschreven op deze mailing? Deel ook gerust dit bericht en help ons zo meer Radena-lovers te bereiken en meer mama's en papa's te vertederen!29 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page