top of page

Omdat jouw herinneringen dit verdienen - PART I


Een geslaagde sessie is meer dan alleen maar foto's maken. Persoonlijk streef ik voortdurend naar net dat ietsje meer, naar net dat ietsje anders, naar net dat ietsje specialer. Ik ben dan ook helemaal verliefd op de prachtige en uiterst unieke afwerkingen die ik met zorg en passie voor jou maak. Hieronder vinden jullie een paar voorbeelden uit onze luxeproducten.


Afwerking 1 | W O O D B O X

De "Woodbox" moet je gezien hebben! Dit is een stijlvolle houten doos (eigenlijk een fotoblock met vulling). Deze doos staat letterlijk en figuurlijk perfect op jouw kast, dressoir, salontafel, bureau... Het fijne aan dit doosje is dat zowel vooraan als achteraan een mooie foto uit jouw sessie geplaatst wordt. Aan de binnenkant kunnen tot 10 luxekaarten opgeborgen worden. Dit doosje is een ware blikvanger en zal menigeen met verstomming doen opkijken wanneer je hiermee komt showen. Yay, de inhoud van dit doosje doet je binnen 30 jaar nog steeds liefdevol terugblikken naar de tijd van toen.


Ik meen het, de woodbox is zijn gewicht in G O U D ! waardAfwerking 2 | H E R I T A G E B L O C K

De naam zegt het zelf, H E R I T A G E. Om door te geven aan de volgende generatie. Een mooi blokje op een stijlvol eikenhouten staander met ook hier weer een foto aan voor en achterkant zodat dit makkelijk ook op de bureau of salontafel kan schitteren. Ik baal ervan wanneer mooie afwerkingen "dadelijk" in de kast verdwijnen. Dit is de reden waarom ik afgewerkte producten maak die kunnen staan, net zoals ons "Heritage" blokje. Lekker naturel en tijdloos.


Afwerking 3 | F I N E A R T P R I N T S

Deze afdrukken zijn gewoon verbluffend mooi en zacht in aanvoelen. De Fine Art Prints (ook gekend onder de naam Giclée Prints) zijn voorzien van een "Deckled edge" of liever gezegd van een fluweel zacht gekartelde rand, recht uit grootmoeders geheim fotoarchief. Het papier waarop gedrukt wordt zorgt voor een adembenemend rijk kleurenpakket met subtiele gradaties en zuivere zwart | wit beelden.


Neen echt, een tijdloos erfstukje dat je later met fierheid doorgeeft aan de volgende generatie.En wat dacht je van deze mooie fluwelen doos (om jouw F I N E A R T P R I N T S in op te bergen? Whoop whoop, van klasse gesproken! Een luxe doos met een luxe uitstraling en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen | kleuren | materialen gaande van fluweel, zijde, linnen tot leder. Een toppertje om bij weg te dromen.Afwerking 4 | F O T O B L O K

Een ander stijlvol product dat menig mama's en papa's hartje sneller zal doen slaan is ons uiterst prachtig F O T O B L O C K. Dit kan in verschillende afmetingen, met of zonder houten frame. Onze photoblocks zijn het resultaat van een mooie combinatie van moderne technologie en rustiek handwerk. En ja hoor, elke photoblock wordt met de hand gemaakt en vormt aldus een one-of-a-kind piece of art.


Afwerking 5 | F O T O B O O K !

Ik blijf er bij... dit is de kers op de taart, het toppertje in ons gamma. Ben je ook benieuwd, volg dan zeker onze website of pagina want binnenkort ons fotoboekje in onze volgende blog in geuren en kleuren aan bod ♥


Omdat jouw herinneringen dit verdienen


Liefs,

Hilde
53 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page