top of page

Omdat jouw herinneringen het verdienen - PART II


Een geslaagde sessie is meer dan alleen maar foto's maken. Persoonlijk streef ik voortdurend naar net dat ietsje meer, naar net dat ietsje anders, naar net dat ietsje specialer. Ik ben dan ook helemaal verliefd op de prachtige en uiterst unieke afwerkingen die ik met zorg en passie voor jou maak. Hieronder zoals beloofd een blik op ons fotoboekje.


Afwerking 5 | F O T O B O O K

Ik zeg het toch, jouw fotobook is zijn gewicht in G O U D ! waard ♥.


Het toppertje, de kers op de taart is het uiterst luxueus en stijlvol "J O U R N A L A R T B O O K". Dit sierlijk boekje is - unlike anything else - zoals de leverancier het mooi omschrijft. Maar wat maakt dit boekje nu zo speciaal.


D E B I N N EN K A N T bestaat uit handgescheurde cotton rag fine art prints. Deze zorgen voor een mooie matte weergave met zacht gekartelde randen die zo typerend zijn voor dit boekje. In tegenstelling tot de meeste andere fotoboeken wordt bij het Journal Artbook de binnenkant niet vastgelijmd aan de cover. Dit en de gouden diepdruk op de cover van het boekje zorgen voor een luchtig en sjiek geheel.
D E C O V E R is een mooie zacht lederen flap (beschikbaar in verschillende aardetinten) die om het boekje heen wordt gewikkeld. Een rustiek lederen lint wordt gebruikt om het boekje veilig af te sluiten. Van een finishing touch gesproken! En het geheel wordt afgeleverd in een linnen doosje (standaard) of in een materiaal naar keuze.
D E A F M E T I N G E N zijn naar wens te kiezen en variëren tussen 10|10 20|20 25|25 30|30 cm. Zowel het schattige kleine boekje als de grote broer zijn ware pronkstukjes, memory keepers om later aan jouw kinderen door te geven!

Ben je ook al verliefd bij het zien van de mooie foto's? Wacht dan tot je jouw boekje in handen hebt. Paf, daar sta je dan, totaal verrast door dit verbluffend mooi boekje. Zeg het, zeg ja tegen dit boekje, zeg W A U W tegen dit boekje.


Omdat jouw herinneringen dit verdienen


Hilde
54 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page