top of page

waar houtbeleving en

houtverbeelding samenkomen

 

In een rustig steegje, te midden van de Pajotse velden ligt ons klein atelier te schitteren. 

Uit een openstaand raampje kringelen stofwolkjes de lucht in terwijl binnen de liefde voor het geborgen hout intens voelbaar is.

En kom je op een zomeravond langs gewandeld, is het zingend geluid van de zaag tot rust.

De drukte haast niet meer voelbaar. Enkel geborgenheid blijft over en de magie van het gezellig samenzijn. Die intieme sfeer waar herinneringen helemaal tot leven komen. Waar gezellig samen zijn, omringd door de warmte van onze houten home accessoires een zintuiglijke ervaring creëert. In de hoek een knerpend vuurtje, en kaarsjes, overal kaarsjes waardoor de schoonheid van het moment nog intenser wordt ervaren en de magie zich verspreidt en een band creëert tussen het pure geluk en de aardse elementen van onze houten home accessoires.

 

Een sprookjestafereel waar houtbeleving en houtverbeelding samenkomen.

RADENA LOW RES 014.jpg

duurzaamheid met een verhaal

 

Onze missie is simpel, we willen de schoonheid en duurzaamheid van resthout benadrukken. Elk stuk geborgen hout dat we gebruiken, is zorgvuldig geselecteerd en met liefde bewerkt om zo de unieke karakteristieken ervan te behouden. Door restjes hout te gebruiken, verminderen we niet alleen de impact op het milieu, maar creëren we ook adembenemende decoratieve items met een verhaal.

Onze houten items zijn ontworpen om tijdloos te zijn, zodat ze een leven lang meegaan en passen in elke interieur. Of je nu een liefhebber bent van de rustieke charme van landelijke inrichtingen, de strakke lijnen van modern design, of een eclectische mix van stijlen hebt, onze items voegen een vleugje natuurlijke warmte en authenticiteit toe aan elke ruimte.

blijvende erfenis van liefde

 

Stel je voor, een wereld vol romantiek en betoverende herinneringen, waar handgemaakte houten fotokaders en andere foto-herinneringen je verhaal tot leven brengen. Je koestert niet alleen je kostbare foto's, maar je creëert ook een blijvende erfenis van liefde en verbondenheid.

Elk item dat ons atelier verlaat, ademt romantiek en nostalgie. Het straalt ambacht en liefde voor detail uit. Door te kiezen voor de houten fotoframes of andere handgemaakte items van atelieradena, omring je je huisje met een sfeer van romantiek en betekenis. Elk item is een unieke viering van je persoonlijke stijl, je meest dierbare herinneringen én een bijdrage aan een duurzame toekomst.

 

Vier de romantiek en zet je meest kostbare herinneringen om in tijdloze schatten!

bottom of page