top of page

 
online fine-art masterclass traject

creëer fine-art magie en

ontvang spelenderwijs volle JA's van jouw juiste klanten

Stap binnen in deze betoverende live masterclass, waar ik mijn passie voor fine-art fotografie met je deel. Ontdek alle geheimen om op een speelse en meeslepende manier de verschillende technieken te beheersen, waardoor jouw bewerkte afbeeldingen tot leven komen. Samen gaan we op een reis om dromerige taferelen en betoverende scènes te creëren die een continu 'wauw'-effect zullen hebben op de juiste klanten. Eens je deze ervaring hebt geproefd, zul je nooit meer iets anders willen.

 

Laat mij je begeleiden op deze inspirerende reis naar het verbluffende rijk van fine-art fotografie, waar elk beeld een verhaal vertelt en elke creatie een onuitwisbare indruk achterlaat.

Laat me je de weg wijzen

 

Boek hier jouw plaatsje

voor het meest fascinerend Fine Art Masterclass traject ooit

en til je foto's naar ongekende hoogtes.

Radena - Fine Art Masterclass traject
Radena - Fine Art Masterclass traject
03 apr 2024, 10:00
Fine Art Masterclass traject (04-05-06/24)
CAS.png

 
fine-art
is spelen

 

Bereid je voor op een betoverende reis in de wereld van fine art fotografie, waar het ontdekken van de sublieme kunst van beeldbewerking, perfecte belichting en het gebruik van geavanceerde technologieën zoals AI, penselen en acties in Photoshop centraal staan.

Dit fine-art masterclass traject is ontworpen om jou de geheimen achter prachtige beelden te onthullen en het begrijpen van de verbazingwekkende processen erachter.

Ontdek en ontwikkel spelenderwijs jouw eigen vermogen om visuele verhalen te creëren die diepe emoties oproepen. Leer de finesse van AI technologieën om jouw eigen verbluffende kunstwerken tot leven te brengen.

Deze meeslepende masterclass biedt een unieke gelegenheid om je onder te dompelen in een wereld van artistieke expressie, waarin techniek en creativiteit samenkomen om zo jouw beelden naar een nieuw niveau te tillen.

 

Deze masterclass is voor degenen die gefascineerd zijn door de kunst van beeldbewerking in combinatie met de vooruitstrevende AI technologie binnen de fotografie. Sluit je aan en ontdek hoe je jouw eigen artistieke reis kunt versterken door de prachtige wereld van fine art fotografie te verkennen.
expertise
gespecialiseerd in kinderfotografie
met meer dan 10 jaar ervaring.
 
 
 


live & online
stapsgewijs doorheen de verschillende modules.


 
 
 

kinderen
meer dan 500 lieve kindjes.

na deze verrijkende reis

door de fine-art fotografie masterclass

 • weet je  precies hoe je betoverende, magische scènes tot leven brengt door een diepgaand inzicht in belichtingstechnieken en geavanceerde beeldbewerking in Photoshop. Dit vermogen stelt je in staat om adembenemende kunstwerken te creëren die een diepe emotionele impact hebben op je publiek.
   

 • ontwikkel je niet alleen de vaardigheid om doelgericht en esthetisch te werk te gaan, je begrijpt tevens het samenspel tussen creatieve technieken en de verschillende tools. Hierdoor stijgen jouw beelden naar een nieuw niveau van esthetiek en diepgang.
   

 • verwerf je strategieën die resulteren in een voortdurende stroom van bewondering en erkenning van je specifieke doelgroep. Jouw finesse in nabewerking en beeldcreatie brengt het gewenste 'wauw'-effect teweeg, terwijl je consistentie in je artistieke creaties weet te handhaven.
   

 • beperk je je niet langer tot het aantrekken van bewonderaars; je onderscheidt je door je unieke stijl en verhaal in elke foto te laten spreken. Dit stelt je in staat om je fotografie te laten evolueren en je artistieke reis naar een hoger niveau te tillen.
   

 • ben je in staat jouw eigen visuele meesterwerken te creëren en je te onderscheiden in de wereld van fine art fotografie.
   

 • Blijf je toegang hebben tot ondersteuning via Zoom-calls en schermdeling, waardoor je jezelf blijvend kunt ontwikkelen tot een ware meester in jouw vakgebied.

Deze fotografen gingen je voor

"Deze masterclass is fantastisch!
Je krijgt dadelijk goesting om van start te gaan. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en de voorbeelden vormen een mooie aanvulling."

wanneer
3 maanden traject 

drie maanden intensieve begeleding via o.a. wekelijkse coaching calls, foto-opdrachten en live groepsbesprekingen verleg je in no time jouw creatieve grenzen.

voor wie
voor fotografen

Deze masterclass is ontwikkeld voor (beginnende) fotografen die hun kinderfotografie naar een hoger niveau willen tillen.

investering
1775,00
excl. BTW

De investering voor dit masterclass traject is

€ 1775,00 excl. BTW

20230925atelieradena038-bewerkt2.png
fine-art masterclass traject

modules

Module 1: Meesterschap in belichting en compositie

Verdiep je in de kunst van belichting en leer de subtiele nuances van compositie. Ontdek hoe licht de sfeer van een foto kan veranderen en hoe je dit effectief kunt beheersen. Leer compositorische technieken om visueel aantrekkelijke en harmonieuze beelden te creëren die de aandacht vasthouden.

Module 2: Kunst van licht en schaduw

Dompel jezelf onder in de mogelijkheden van nabewerking met aanpassingslagen en 'Dodge & Burn'. Ontdek de geavanceerde technieken om de heldere en donkere delen in je beelden te verbeteren.

Module 3: Beeldmanipulatie en creatieve expressie in Photoshop

Verken de diepere aspecten van beeldmanipulatie in Photoshop. Leer hoe je jouw visie omzet in artistieke werken door geavanceerde bewerkingstechnieken toe te passen, zoals het samenvoegen van lagen, het toevoegen van unieke effecten en het creëren van een onderscheidende artistieke identiteit.

Module 4: Verkenning van AI in fine art fotografie

Duik in de revolutionaire wereld van kunstmatige intelligentie en de rol ervan in fotografie. Ontdek hoe AI-technologieën de kwaliteit van beelden kunnen verbeteren, retoucheren en verrijken met creatieve effecten.

Module 5: Verhalen Vertellen via Visuele Meesterwerken

Leer hoe je een aangrijpend verhaal vertelt met beelden. Ontdek hoe je emoties oproept en betrokkenheid creëert door een doordachte selectie en presentatie van beelden die resoneren met je kijkers.

Module 6: Live analyse van jouw

Deelnemers kunnen hun foto's indienen voor een live analyse, waarin ik uitgebreid verschillende aspecten van hun werk bespreek, zoals compositie, belichting, bewerking en storytelling. Dit biedt concrete feedback en inzichten die direct kunnen worden toegepast. De datum voor deze sessie wordt ruim van tevoren gecommuniceerd, en de opname wordt verstrekt.

 

Boek hier jouw plaatsje

voor het meest fascinerend Fine Art Masterclass traject ooit

en til je foto's naar ongekende hoogtes.

Radena - Fine Art Masterclass traject
Radena - Fine Art Masterclass traject
03 apr 2024, 10:00
Fine Art Masterclass traject (04-05-06/24)
bottom of page