top of page

welke sessie boek je best

lees hieronder verder en kies de sessie
die het best bij jouw levensmoment past.

Ik wil samen met jou die kostbare mijlpalen van jouw kind vastleggen. En niet alleen in beeld maar ook de emoties, de tederheid en de onschuld die in de lucht hangen. Elke klik van de camera is als een penseelstreek die de essentie van jouw kind's reis vastlegt. Het is als het schrijven van een verhaal dat je terugbrengt naar dat ene bijzondere moment in het leven van jouw kind. Een moment doordrenkt met de zoete geur van herinneringen.

 

Ik help je om deze bijzondere mijlpalen te vangen en te bewaren als een schat. Samen creëren we een tijdloos verhaal dat je steeds weer kunt herbeleven. Een verhaal dat je in staat stelt om terug te keren naar die momenten vol verwondering, geluk en ontroering. Een visueel meesterwerk dat de ziel raakt telkens wanneer je naar de foto's kijkt. 

 

Ik help je even te vertragen en dit pure, o zo kwetsbare moment voor altijd te koesteren.

NB5.png

newbornshoot

Newborn "packs" - vanaf € 495,00
Kies uit een van onze 3 packs "Bronze", "Silver" of "Gold". Elk pack is inclusief een Radena Wooden Artbook en digitale beelden in hoge resolutie. On top krijg je als bedankje een leuke verrassing.

Newborn "à la carte" - vanaf € 225,00
Ben je niet zo weg van de uitgewerkte packs, dan kan je ook gewoon "à la carte" werken. De basisprijs is de prijs van de gekozen newborn shoot "Bronze", "Silver" of "Gold".

Zowel de prijs als de duur van de sessie zijn verschillend, afhankelijk van de gekozen optie. Heb je nog vragen, download dan gratis ons "Beebie"-magazine!

 

babyfotografie

Is jouw kindje ouder dan 4 weken, dan is een newbornshoot niet langer mogelijk. Vanaf deze leeftijd kan je een babyshoot reserveren. Deze sessie is geldig voor kindjes tussen 1 mnd en 1 jaar en neemt minimaal anderhalfuur in beslag. Zijn er broertjes of zusjes die mee op de foto willen, dan boek je best een "babyshoot with siblings".

Babyshoot - vanaf € 135,00

Babyshoot with siblings - vanaf € 155,00

Mijn voorkeur gaat uit naar sessies in de studio waar ik gretig gebruik kan maken van mooi licht, luxueuze kleertjes en stijlvolle props. Verkies je een outdoor sessie, dan kies je voor een "familyshoot"

RADENA-PRINTRES-016.jpg

groei&bloei voordeelpack

Geniet jij ook zo van elk bijzonder baby-moment?

Die subtiele "eerste" keren die je telkens opnieuw vertederen.

De eerste week, de eerste maand, de eerste glimlach, het eerste papje,

het eerste tandje, de eerste stap... die momentjes die geuren naar muskusachtige eau de cologne en de liefde laten voelen van een mama die haar baby in haar armen sluit.

Die bijzondere baby-momentjes...  laat ze niet vervliegen.

Kies voor een "groei&bloei voordeelpack" en laat me je helpen deze "eerste" keren voor jou vast te leggen. En niet zomaar op foto maar echt zoals het voelt, zoals jij het beleeft... die eerste keer.

milestone shoot

Wauw, jouw kindje wordt 1 jaar! Deze mijlpaal mag niet ongemerkt voorbijgaan. In de studio wordt dit gevierd met een milestone shoot of een cakesmash sessie. Deze laatste start met een portretsessie zonder cake en eindigt in een waar slagroomveld. Net zoals voor andere sessies kan je op mij rekenen voor een stijlvol decor en het gebruik van uiterst exclusieve materialen.​

Milestone sessie zonder cake (01:30u) - vanaf € 135,00

Milestone sessie met cakesmash (02:00) - vanaf € 155,00

RadenaLR085_edited.jpg
20230118JILL214-2-bewerkt-2-copy.jpg

kindershoot

vanaf de leeftijd van een jaar kan je een kindershoot boeken. In deze sessies haal ik het onderste uit de kan om jouw kind op de meest mooie en tedere manier in beeld te brengen. Tot de leeftijd van 3 neem ik anderhalf uur de tijd om jullie kindje op de gevoelige plaat vast te leggen. Deze tijd is nodig zodat jouw kindje ruim voldoende tijd krijgt om aan mij en de situatie te wennen. Vanaf de leeftijd van 3 jaar volstaat een sessie van 1 uur. Echter, zijn er broertjes en zusjes bij, dan worden 30 minuten aan de sessie toegevoegd.

Kindershoot 1 kind (-3 jaar) (01:30) - vanaf € 135,00

Kindershoot meerdere kinderen (-3 jaar) (02:00) - vanaf € 155,00

Kindershoot 1 kind (+3 jaar) (01:00) - vanaf € 115,00

Kindershoot meerdere kinderen (+3 jaar) (01:30) - vanaf € 135,00

 

fine art rêveries

Mijn ziel wordt gevangen door de dans van licht en schaduw, en mijn hart klopt in het ritme van verhalen die fluisteren tussen elke pixel. Dit is waar mijn passie voor Fine Art Photography tot leven komt, en deze levendige energie vindt zijn hoogtepunt in de fine art "rêveries" sessies.

In de wereld van Rêverie is elke klik op de camera als het openen van een deur naar een andere dimensie, waar dromen en werkelijkheid elkaar ontmoeten. Het is hier dat beeldige plaatjes niet alleen worden vastgelegd, maar zorgvuldig worden geweven uit de stof van emoties, kleuren en de unieke essentie van het moment. De "rêveries" sessies zijn de kunst van het vastleggen van niet alleen wat voor de lens verschijnt, maar ook van de onzichtbare connecties en betekenissen die zweven in de lucht. Het is het ontvouwen van een verhaal, jouw verhaal, met elke klik en bewerking als een penseelstreek die diepte toevoegt aan het canvas van herinneringen.

Dus, stap binnen in mijn wereld van verbeelding, waar camera's verhalen vertellen en foto's fluisteren. Laten we samen de magie van rêveries ontdekken!

Fotoshoot vanaf € 185,00
Fine Art digitale bewerking € 75,00/foto

communie | lentefeest

 

Hold your breath, make a wish, count to three... It's your child's "GoldenDay". En welke ouder droomt er nu niet van om zijn | haar feestvarkentje te laten schitteren voor Radena's lens? Voor communies werken wij zowel in de studio als in de natuur.
(l
et wel, bij slecht weer gaat de sessie door in de studio

de sessie wordt niet verplaatst).

GoldenDay - studio - 01:00 - vanaf € 135,00

GoldenDay - natuur - 01:00 - vanaf € 155,00

GoldenDay mini - studio - 00:30 - vanaf € 115,00

GoldenDay mini - natuur - 00:30 - vanaf € 135,00

Aandacht: gezinnen met meer dan 1 feestvarkentje of zij die een familieshoot wensen, kunnen niet intekenen voor de mini GoldenDay.

20230215LEONIE559-bewerkt.png
20230125JILL204-bewerkt.jpg
RADENA-LR022.jpg

Xmas shoot

 

Ho ho ho, elk jaar rond midden oktober organiseer ik Xmas-mini sessies in de studio. Genietend van een gezellige eindejaarsambiance maak ik een paar leuke foto's van jouw gezinnetje, ideaal voor de afwerking van kerstkaarten en | of adembenemende eindejaarsgeschenken.

vanaf € 115,00 

bottom of page