top of page


ik lief je

 

Kinderfotografie is wat mij betreft een hele leuke vorm van fotograferen. Voor jou ongetwijfeld een waardevol bezit. Ik ben ervan overtuigd hé dat de foto's die je nu maakt, nu je kinderen nog klein zijn, straks deel uitmaken van de meest gekoesterde herinneringen.

 

Tijdens de kindershoot put ik alle mogelijkheden uit om jouw kinderen op de meest mooie en pure manier in beeld te brengen. Kinderfotografie is niet de meest gemakkelijke tak van fotografie. Er zijn geen on/off knopjes en kinderen kunnen best een eigen willetje hebben. Na een jarenlange ervaring en kennis van zowel omgang met kinderen als fotografie ga ik met plezier de uitdaging aan om ook jouw hartendiefje op een specile manier in beeld te brengen.

Ik hou ervan wonderlijke beelden, stukjes werkelijkheid, momentopnames te maken van jouw lieve schat. De sessie gaat door op woensdag of op zaterdag.

Let's get started!

Yay, wat een fijne en ondeugende periode die kindertijd!

Wacht niet tot het voorbij is! Maak vandaag een afspraak

om mooie foto's te laten maken van jouw kind !

 

5 redenen om jouw kindersessie

bij Radena te boeken

 1. Ze groeien zo gigantisch snel. Leg vandaag vast om morgen te herinneren hoe klein en schattig jouw kids wel waren.
   

 2. Vereeuwig die lach, die bolle wangen en de ronde billetjes. Vereeuwig de schittering in hun ogen en de ondeugd op hun gezicht en verzamel de mooiste beelden in een prachtig high-end fotoalbum zodat je er later met plezier kan naar terugkijken.
   

 3. Laat je leiden door een expert om de herinneringen aan deze mooie kindertijd | familietijd voor altijd vast te leggen.. Ik zorg voor een professionele nabewerking van elke foto.
   

 4. Maak gebruik van de ruime keuze in kleuren, kleding, props en settings die ik in mijn studio voor jou gratis ter beschikking heb.
   

 5. Ga even rustig zitten en geniet van een zorgeloos moment terwijl jouw kinderen mijn geduld op de proef stellen. Jawel, ik heb heel veel geduld met kinderen ♥.

20221012LOUISE136-bewerkt2.png

 

Wat mag je verwachten

 • Kinderen hebben vaak een korte concentratiespanne. Houdt er rekening mee dat de shoot ongeveer anderhalf uur duurt.
 • Ik fotografeer verschillende settings zodat er lekker veel variatie is!
 • Voor meerdere kinderen (uit één gezin) heeft de sessie een toeslag van € 50,00 vanwege de extra tijd die we nemen tijdens de fotosessie.
 • De shoot vindt plaats in de studio.
 • Kom met een volle buik en klaar om te lachen!
 • Draag neutrale zachte kleuren, probeer drukke prints en teksten op kleding te vermijden. 
 • Zorg dat jullie favoriete liedjes op je telefoon staan.
 • Ouders zijn van harte welkom om ook op de foto te gaan met de kids. Graag zelfs!
 • Ik heb vele jaren ervaring met het fotograferen van kleine en grote kinderen.
 • Ik ben dol op jouw kinderen ♥

bottom of page