BEHIND THE LENS

 

 

Behind the lens... is my favorite place to be.

Ik was best nog jong en onervaren toen ik mijn eerste camera cadeau kreeg. In die tijd was er nog geen sprake van jpegs en nefs, van Photoshop noch Lightroom. De ISO waarden werden nog in ASA normen weergegeven en de filmrolletje waren de sensoren van toen. Het is pas toen het digitale tijdperk haar intrede deed, dat mijn liefde voor fotografie aangewakkerd werd. Na de vele kunst-opleidingen in mijn jonge jaren, begon ik plots interessante workshops en degelijke opleiding te volgen rond fotografie en digitale beeldbewerking. De combinatie van deze opleidingen en mijn recente opleidingen in fine art photography  helpen me vandaag beelden met een uniek gevoel voor kleur, vorm, licht en stijl te registreren. Ik streef naar spontanëiteit en authenticiteit en hanteer de hoogste norm in afwerking en post-productie. 

Ik voel me oprecht gezegend. Zo dankbaar dit talent, dit artistieke kantje zomaar cadeau te hebben gekregen van mijn lieve ouders.. Zo dankbaar ook dat mijn lieve schat, met wie ik al vele jaren gelukkig getrouwd ben, me toelaat mijn passie als fotografe ten volle uit te leven. Want geloof me vrij, de uren in de studio, de tijd die ik achter mijn scherm spendeer en de vele lange dagen in mijn atelier zijn al lang niet meer op een hand te tellen.

Het fotograferen van die kleine wondertjes en mooie lieve kindjes voelt gewoon zo mega goed. Die blije, schattige snoetjes, die krokodillen tranen, die stoere poses, die kleine teentjes en bolle wangen,... Voor jullie dagelijkse kost, voor mij vertederend en o zo hartverwarmend. Zelf hebben wij het geluk niet mogen ervaren lieve kleine engeltjes in huis te mogen laten opgroeien. Dit heeft me veel leed bezorgd. Vaak zat ik met spijt in het hart onwille van de vele gemiste kansen. Geen moederdag voor mij. Geen doopfeest, verjaardagsfeest, communiefeest, geen gezellige familiemomenten, geen verhaaltjes aan bed, geen massa's kinderen over de vloer die je huis ondersteboven halen... Dankzij jullie lieve kindjes, hun schaterlachjes, hun betoverende en ondeugende blikken, hun tedere omhelzingen is de in mij diep gewortelde liefde voor kleine kinderen opnieuw beginnen groeien. En dit is waar ik zo dankbaar voor ben. Jullie schatten hebben mij doen ontwaken en maken me elke dag opnieuw zo gelukkig.

 

I'm blessed...

All rights reserved. © Radena 2019.
This site was created and is managed in accordance with Belgian law.
Muylebeekstraat 85, B-1570 Tollembeek (Galmaarden) | +32 (0)476 60 00 06
info@radena.be | www.radena.be | BE 0699 722 960
Radena on social networks
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - White Circle
  • LinkedIn - White Circle