Wix-titels.png

Er is volgens mij niets zo mooi en puur als een pasgeboren baby. Bij Radena wordt de tederheid, zachtheid en de immense vreugde om dit prille begin, tastbaar. Jouw kindje, zo klein, zo kwetsbaar en o zo perfect. 

Een innig moment in jouw leven dat een onuitwisbare indruk op je achterlaat.

 

dit moment komt nooit terug...

Een moment, een gevoel dat ik met mijn newbornfotografie voor jou, als kersverse mama of papa maar ook voor jouw kinderen later, wil registreren. Als jouw dochter of zoon straks groot is en zelf kindjes heeft, hoe bijzonder is het dan om terug te blikken en te vergelijken met hoe het toen was. Dit is toch gewoonweg onbetaalbaar!

Charme, schoonheid en romantiek zijn kenmerken die mijn werk typeren. Ik fotografeer newborns tot de 8ste week. Daarna kan je een babysessie of een 100dagen sessie boeken. Hoedanook, het resultaat van mijn werk is een tijdloos en exclusief kunstwerkje van onschatbare waarde. Ben je in blijde verwachting en droom jij er ook van de eerste levensdagen van jouw kindje te registreren? Ga dan even rustig zitten en lees wat ik voor jou kan betekenen. Lees wat een eer het voor mij is om deze bijzondere tijd voor jou te mogen vastleggen. 

 

Ik heb hieronder uitgeschreven hoe jij als ouder kan bijdragen aan een mooie en successvolle newborn reportage.

 

Let's get started!

RadenaLR013.jpg
RadenaLR006.jpg
RadenaLR016.jpg
RadenaLR005.jpg
RadenaLR007.jpg
Newbornmagazine.png

gratis newborn magazine

Alles wat je wilt weten (en meer!) over een newbornsessie bij Radena.

 

 

 

 

wat is newborn fotografie

Newbornfotografie is in Europa en meer bepaald in België in volle opmars. Het vastleggen van de kwetsbare, tere en bijna ontastbare gevoelens zijn een kunst op zich en laat je best uitvoeren door een opgeleide fotograaf. Elke pose is immers uiterst delicaat en wordt stap voor stap uitgevoerd. De baby slaapt rustig door de sessie heen en ondervindt hier weinig tot geen last van.

waarin verschilt een newborn lifestyle sessie

Bij een newborn lifestyle sessie wordt er minder aandacht besteed aan het correct poseren van de baby. In deze sessies gaat de aandacht meer naar de connectie tussen jou en jouw baby, de warmte en de tederheid van het moment trekken mijn aandacht doorheen de hele sessie. Slaapt jouw baby'tje heel diep, dan bestaat uiteraard de mogelijkheid om wat geposeerde beelden van jouw kindje te maken.

planning en verloop van de newbornsessie

Ik ontvang jullie graag voor een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit is ook het moment bij uitstek om samen de sessie, de verschillende stijlen (kleur, materialen, props,...) en gewenste poses te bespreken. De beste periode om een pasgeborene te fotograferen is tijdens de eerste 2 weken na de geboorte, geteld vanaf de uitgerekende datum. De baby is dan nog maar net uit zijn cocon en laat zich nog gemakkelijk in de meest vertederende en gekrulde posities leggen. Een volwaardige newborsessie neem gemiddeld 3:00u tot 4:00u in beslag. Deze tijd is nodig om een kwalitatief hoogwaardige sessie te verzorgen.

 

Om tegemoet te komen aan de vraag van veel jonge ouders, bestaat ook de mogelijkheid om een newborn-mini te boeken. In deze sessies maak ik ofwel foto's op de beanbag (groot kussen) ofwel foto's met in een prop. De reden hiervoor is dat de duurtijd van de sessie te kort is om beide mogelijkheden in te lassen.

En gaat jouw voorkeur eerder uit naar een sessie waar liefde, warmte, verbondenheid tussen jou en jouw baby'tje primeert, dan kan je kiezen voor een newborn lifestyle sessie. In deze sessie worden geen foto's gemaakt op de beanbag. Bevindt jouw kindje zich in een diepe rustige slaap, dan maak ik zeker van de gelegenheid gebruik om ook wat geposeerde beelden in een prop te maken.

Welke sessie je ook kiest, jouw baby is baas. Elke newbornsessie start met het leren kennen van jouw kindje. Iedere baby heeft zijn eigen unieke karakter, zijn eigen kunnen en beperkingen. Dit is de uitvalshoek van een newbornsessie bij Radena. Ik forceer niets. Ik luister naar jullie baby. Verder is het ook heel belangrijk dat het rustig is tijdens de sessie. Jouw kindje wordt namelijk slapend gefotografeerd wat noodzakelijk is voor het mooi poseren van de kindjes. Het voeden van jullie kindje voor de aanvang van de sessie is ook een belangrijk onderdeel voor het goed verloop van de sessie. Dit zorgt er voor dat de krampjes minder hevig zijn en jullie kindje rustig door de sessie heen kan slapen.

de bestelsessie

Na de sessie maak ik een voorselectie van de beelden die werden gefotografeerd. Deze worden allemaal een voor een bekeken en geselecteerd op kwaliteit inzake belichting, kleurtoon en compositie. Op deze manier ben je zeker van een reeks kwalitatief hoogwaardige beelden. In de fotografie gaat het volgens ons om kwaliteit eerder dan kwantiteit. Daarom maak ik een selectie van de mooiste beelden. Dit selectie- en bewerkingsproces neemt gemiddeld 2 weken in beslag. Zodra alles klaar is, neem ik met jou contact op om een bestelsessie in te plannen.

Onder het genot van een drankje overlopen wij samen de geselecteerde beelden. We bespreken op dat moment ook waar precies in jouw huisje het afgewerkt product zal plaatsvinden, wat passend is qua afwerking en stijl. ik voorzie een passend advies zodat jij niet enkel een foto van jouw baby aan de wand hangen hebt, maar een waar emo-kunstwerkje met een tijdloze uitstraling waar je nog lang van kan genieten.

Radena-FB6.png

 

wat kost jouw

newborn sessie

kies voor stijlvolle fotoboeken

om jouw newborn foto's in te bewaren

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik alles inzet om mooie en tijdloze beelden te maken van jouw baby'tje. Ik geloof er dan ook steevast in dat je deze beelden moet bewaren en preserveren voor later. Om dit mogelijk te maken heb ik een aantal pakketten met prachtige fotoboeken samengesteld. Want geef toe, jouw foto's verdienen het om, ondanks de digitale tijden, in een mooi album te schitteren 

Ben je op zoek naar enkel digitale bestanden van de sessie?

Dit kan ook, maar het zou wat mij betreft heel jammer zijn. Mijn visie is dat de waardevolle beelden die we maken niet alleen thuishoren op een computer of telefoon.

Door de foto's te verwerken in stijlvolle handgemaakte fotoalbums maak ik het mogelijk voor jou om de foto's door te geven aan een volgende generatie. Iedere keer wanneer je het dit fotooek doorbladert krijg je weer de kans om opnieuw verliefd te worden op deze kleine emo-stukjes.

Zeg dus "JA"  en kies voor mooie luxe fotoproducten na je newborn sessie met jouw lieve baby.

 

wanneer boek

 je best een

newborn sessie

De beste periode om een pasgeborene te fotograferen is tijdens de eerste 2 weken na de geboorte, geteld vanaf de uitgerekende datum. De baby is dan nog maar net uit zijn cocon en laat zich nog gemakkelijk in de meest vertederende en gekrulde posities leggen. Ook is de baby minder gevoelig aan licht en aanraking.

 

Een sessie met een newborn neemt gemiddeld 2 tot 3 uur in beslag. Deze tijd is nodig om een kwalitatief hoogwaardige sessie te verzorgen. Wil je ook familiefoto's tijdens de newbornsessie, dan kan je kiezen voor een "Silver" | "Gold" | "Platinum" sessie. Deze gecombineerde sessie neemt namelijk heel wat meer tijd in beslag en is niet combineerbaar met een "Bronze" of Newborn-mini.

RadenaLR006.jpg