top of page
NB4_edited.jpg


once in a lifetime newborn shoot
 

Er is volgens mij niets zo mooi en puur als een pasgeboren baby. Bij Radena wordt de tederheid, zachtheid en de immense vreugde om dit prille begin tastbaar. Jouw kindje, zo klein, zo kwetsbaar en o zo perfect. Een innig moment in jouw leven dat een onuitwisbare indruk op je achterlaat.

dit moment komt nooit terug...

Een moment, een gevoel dat ik met mijn newbornfotografie voor jou, als kersverse mama of papa maar ook voor jouw kinderen later, wil registreren. Als jouw dochter of zoon straks groot is en zelf kindjes heeft, hoe bijzonder is het dan om terug te kunnen blikken naar hoe het toen was. Dit is toch gewoonweg onbetaalbaar!

Charme, schoonheid en romantiek zijn kenmerken die mijn werk typeren. Ik fotografeer newborns tot de 6de week (Daarna kan je een babysessie boeken). Ben je in blijde verwachting en droom jij er ook van de eerste levensdagen van jouw kindje te registreren? Ga dan even rustig zitten en lees wat ik voor jou kan betekenen. Lees wat een eer het voor mij is om deze bijzondere tijd voor jou te mogen vastleggen. 

 

Ik heb hieronder uitgeschreven hoe jij als ouder kan bijdragen aan een mooie en successvolle newborn reportage.

Let's get started!

NB2.png
NB5.png
NB3.png
NB1.png
NB4.png
NB3_edited.jpg

gratis newborn magazine

Alles wat je wilt weten (en meer!) over een newbornsessie bij Radena.

 

 

 

 

 

wat is newborn fotografie

Newborn fotografie is het vastleggen van de kwetsbare, tere en bijna ontastbare gevoelens van het kleine wondertje dat jullie leven verrijkt. Deze vorm van fotografie is een kunst op zich en laat je best uitvoeren door een opgeleide fotograaf. Jullie kindje is immers fragiel en o zo kwetsbaar, elke pose uiterst delicaat. 

planning en verloop van de newbornsessie

Ik ontvang jullie graag voor een vrijblijvend intake gesprek. Dit is ook het moment bij uitstek om samen de sessie, de verschillende stijlen (kleur, materialen, props,...) en gewenste poses te bespreken. Dit gesprek kan ook online en is handig voor koppels die een eindje verder wonen.

wanneer een newbornsessie inplannen

De beste periode om een pasgeborene te fotograferen is tijdens de eerste 2 weken na de geboorte, geteld vanaf de uitgerekende datum. De baby is dan nog maar net uit zijn cocon en laat zich nog gemakkelijk in de meest vertederende en gekrulde posities leggen.

 

  • De meeste jonge ouders kiezen voor een volwaardige newborsessie "Gold". Hier maak ik fotootjes van jouw kindje op de beanbag (vergelijk het met een heel groot kussen), in onze mooie props (bedje, kommetje, zeteltje...) en ook een paar gezinsshots. Deze sessie neemt gemiddeld 3:00u tot 4:00u in beslag. Voor de prijzen verwijs ik graag door naar onze rubriek "SHOOTS".
     

  • Een newborn sessie is best wel een investering en niet voor iedereen altijd even haalbaar. Om tegemoet te komen aan de vraag van veel jonge ouders die enkele herinneringen wensen zonder de kost te hoog op te drijven, bestaat ook de mogelijkheid om een newborn-mini te boeken - onze newborn "Bronze". In deze sessies maak ik of foto's op de beanbag OF foto's in een prop. De reden dat slechts een van beiden opties mogelijk is, is de beperkte duurtijd van de sessie. Voor de prijzen verwijs ik graag door naar onze rubriek "SHOOTS".
     

  • En gaat jouw voorkeur eerder uit naar een sessie waar liefde, warmte, connectie tussen jou en jouw baby'tje en jouw gezinnetje primeren, dan kan je opteren voor een newborn lifestyle shoot of onze newborn "Silver". Hier wordt er minder aandacht besteed aan het correct poseren en meer aandacht aan de warmte en de tederheid binnen het gezin. Hoewel in deze sessie foto's op de beanbag niet lukken, durf ik weleens, daar waar jullie kindje rustig en diep slaapt, wat geposeerde beelden in een van mijn exclusieve props te maken.

Welke sessie je ook kiest, jouw baby is baas. Elke newbornsessie start met het leren kennen van jouw kindje. Iedere baby heeft zijn eigen unieke karakter, zijn eigen kunnen en beperkingen. Dit is de uitvalshoek van een newbornsessie bij Radena. Ik forceer niets. Ik luister naar jullie baby. Verder is het ook heel belangrijk dat het rustig is tijdens de sessie. Jouw kindje wordt namelijk slapend gefotografeerd (behalve in de lifestyle sessie) wat noodzakelijk is voor het mooi poseren van de kindjes. Het voeden van jullie kindje voor de aanvang van de sessie is ook een belangrijk onderdeel voor het goed verloop van de sessie. Dit zorgt er voor dat de krampjes minder hevig zijn en jullie kindje rustig door de sessie heen kan slapen.

de bestelsessie

Na de sessie maak ik een voorselectie van de beelden die werden gefotografeerd. Deze worden allemaal een voor een bekeken en geselecteerd op kwaliteit inzake belichting, kleurtoon en compositie. Op deze manier ben je zeker van een reeks kwalitatief hoogwaardige beelden. In de fotografie gaat het volgens ons om kwaliteit eerder dan kwantiteit. Daarom maak ik een selectie van de mooiste beelden. Dit selectie- en bewerkingsproces neemt gemiddeld 2 weken in beslag. Zodra alles klaar is, neem ik met jou contact op om een bestelsessie in te plannen.

Onder het genot van een drankje overlopen wij samen de geselecteerde beelden. We bespreken op dat moment ook waar precies in jouw huisje het afgewerkt product zal plaatsvinden, wat passend is qua afwerking en stijl. ik voorzie een passend advies zodat jij niet enkel een foto van jouw baby aan de wand hangen hebt, maar een waar emo-kunstwerkje met een tijdloze uitstraling waar je nog lang van kan genieten.

wanneer een newborn sessie boeken

De beste periode om een pasgeborene te fotograferen is tijdens de eerste 2 weken na de geboorte, geteld vanaf de uitgerekende datum. De baby is dan nog maar net uit zijn cocon en laat zich nog gemakkelijk in de meest vertederende en gekrulde poses leggen. Ook is de baby minder gevoelig aan licht en aanraking.

Een sessie met een newborn neemt gemiddeld 03:00u tot 04:00u uur in beslag. Deze tijd is nodig om een kwalitatief hoogwaardige sessie te verzorgen. Wil je ook familiefoto's tijdens de newbornsessie, dan kan je kiezen voor een Silver" | "Gold" sessie.

Deze gecombineerde sessie neemt namelijk meer tijd in beslag en is niet combineerbaar met een "Bronze" sessie.

RADENA-LR014.jpg
RADENA-LR015.jpg

 

waarom kiezen voor een pack

kies voor stijlvolle fotoboeken om jouw foto's in te bewaren

Ik zet alles in om mooie en tijdloze beelden te maken van jouw baby'tje. Ik geloof er dan ook in dat je deze beelden moet bewaren en preserveren voor later. Om dit mogelijk te maken heb ik een aantal pakketten met prachtige fotoboeken samengesteld. Want geef toe, jouw foto's verdienen het om, ondanks de digitale tijden, in een mooi album te schitteren 

Ben je op zoek naar enkel digitale bestanden van de sessie?

Dit kan ook. Bij de packs zitten deze standaard inbegrepen. Dit is ook de hele opzet van de packs. Het zou, wat mij betreft heel jammer zijn om enkel digitale beelden van een newborn sessie te hebben. Mijn visie is dat de waardevolle beelden die we maken niet alleen thuishoren op een computer of telefoon. Door de foto's te verwerken in stijlvolle handgemaakte fotoalbums maak ik het mogelijk voor jou om de foto's door te geven aan een volgende generatie. Iedere keer wanneer je het dit fotooek doorbladert krijg je weer de kans om opnieuw verliefd te worden op jouw wondertje.

Zeg dus "JA"  en kies voor mooie luxe fotoproducten na je newborn sessie met jouw lieve baby.

De prijzen van de packs starten aan € 495,00.

bottom of page