top of page
NB4_edited.jpg



once in a lifetime newborn shoot


 

Er is volgens mij niets zo mooi en puur als een pasgeboren baby. Bij Radena wordt de tederheid, zachtheid en de immense vreugde om dit prille begin, tastbaar. Jouw kindje, zo klein, zo kwetsbaar en o zo perfect. Een innig moment in jouw leven dat een onuitwisbare indruk op je achterlaat.

dit moment komt nooit terug...

Een moment, een gevoel dat ik met mijn newbornfotografie voor jou, als kersverse mama of papa maar ook voor jouw kinderen later, wil registreren. Als jouw dochter of zoon straks groot is en zelf kindjes heeft, hoe bijzonder is het dan om terug te kunnen blikken naar hoe het toen was. Dit is toch gewoonweg onbetaalbaar!

Charme, schoonheid en romantiek zijn kenmerken die mijn werk typeren. Ik fotografeer newborns tot de 6de week (Daarna kan je een babysessie boeken). Ben je in blijde verwachting en droom jij er ook van de eerste levensdagen van jouw kindje te registreren? Ga dan even rustig zitten en lees wat ik voor jou kan betekenen. Lees wat een eer het voor mij is om deze bijzondere tijd voor jou te mogen vastleggen. 

 

Ik heb hieronder uitgeschreven hoe jij als ouder kan bijdragen aan een mooie en successvolle newborn reportage.

Let's get started!

Newbornmagazine.png
NB2.png
NB5.png
NB3.png