top of page

Herinneringen aan dé Golden Day!


En dan is het moment aangebroken... dé Golden Day waar al die lieve kindjes zo heel hard naar verlangen. Maandenlang worden ze hierop voorbereid en dan is het eindelijk zover. Zij mogen hun eerste communie of hun lentefeest vieren. Wat een grote dag voor deze jonge kinderen. Wat een feest!Ik zie ze daar al staan die kleine prinsesjes en prinsen. Zomaar in het middelpunt van de belangstelling. Met glinsterende oogjes en een stralende lach, schitterend in hun spiksplinternieuwe pakjes en blinkende schoentjes, voor sommigen een das of een strikje, een handtasje, een haarbandje... auch, hoe méga schattig gewoon. Daar smelt je toch van?!


Hold your breath, make a wish, count to three...

It's your child's "GoldenDay"!

 

Dít moment... deze grote dag... je kan toch niet anders dan het vast te leggen. Eventjes vasthouden om voor altijd te herinneren. Eén klik op de knop om voor altijd te bewaren. Een moment van emoties, van verbondenheid, van dankbaarheid. Een verhaal dat met de tijd verweven wordt in de ruggengraat van de nalatenschap van jouw familie. Een moment dat zal worden doorverteld aan kinderen en kleinkinderen.En dát is wat ik voor jullie doe. Ik laat die schittering voortleven op dankkaartjes, in fotoboeken, op wanddecoraties en andere eye-catching herinneringen voor vandaag, voor straks, voor morgen, voor altijd! Ik laat jouw foto's schitteren... Stijlvol, tijdloos en zo helemaal op maat voor jou!


Ik ben dan ook helemaal verliefd op de prachtige en unieke fotoherinneringen die in ons gamma vervat zitten. Een van mijn meest favoriete "keepsakes" is het "Radena Wooden Artbook". Een mooi fotoboek met 15 prachtige beelden. Flatteus, chic en dat extra vintage tintje kenschetsen mijn stijl.

​​

Het "Radena Wooden Artbook" is een exclusief fotoboek dat met vakmanschap gemaakt is. Het is uniek qua design. De pagina's worden digitaal opgemaakt en persoonlijk vormgegeven naar eigen smaak en met een stijlvol design. Het boek wordt manueel verwerkt op "cotton rag" papier. De cover is in hout, voorzien van een gravure helemaal op maat voor jou.
5 tips waarom je dit "Radena Wooden Artbook" niet mag missen !

 
 1. Het "Radena Wooden Artbook" is een stijlvol fotoboek met 15 pagina's vol prachtige beelden. Dankzij het ringsysteem kan dit boek naar wens aangevuld worden met extra beelden of pagina's.

 2. Tover het om tot een gastenboek, leg jouw boek mooi zichtbaar en laat de genodigden bij aankomst of vertrek of wanneer zij er zin in hebben een mooie woordje neerpennen voor jouw prins of prinsesje.

 3. Maak tijdens het feest zelf mooie kiekjes en maak er een leuke collage van op een van de blanco pagina's in het boek. De ring is groot genoeg, er kunnen best wel extra pagina's bij.

 4. Kleef er alle mooie kaarten en attenties in. Dit is altijd leuk om later naar terug te blikken.

 5. Laat jouw boek na het feest op de kast staan en geniet nog lang na van dat mooie feestje!

Heb je zelf tips voor anderen: vul dan het lijstje hieronder in de comments gerust verder aan!Schenk een "GoldenDay" geschenkbon aan de feesteling!

 

Weet je niet goed wat te geven aan de feesteling? Overweeg dan even een "GoldenDay" geschenkbon voor een oogstrelende afwerking van de mooiste beelden uit de fotoshoot. Verschillende opties zijn mogelijk. Neem zeker een kijkje op onze prijslijst die je hier terugvindt. Wat je ook kiest, ik beloof je, het geheel is een pakket met mooie hoogwaardige beelden en one-of-a-kind en uiterst stijlvolle afgewerkte producten.

Wat is de waarde van een geschenkbon

Een geschenkbon bij Radena heeft de waarde die jij graag geeft. Hieronder een lijstje met voorbeelden. Deze kan naar wens aangepast | aangevuld worden.


WAARDEBON

 • Geschenkbon waarde - 50,00 €

 • Geschenkbon waarde - 100,00 €

 • Geschenkbon waarde - 150,00 €

 • Geschenkbon waarde - 200,00 €

WAARDEBON DIGITALE BEELDEN

 • Geschenkbon 3 Digitale bestanden HR - 75,00 €

 • Geschenkbon 5 Digitale bestanden HR - 125,00 €

 • Geschenkbon 10 Digitale bestanden HR - 250,00 €

 • Geschenkbon 15 Digitale bestanden HR - 300,00 €

GESCHENKBOX

 • Geschenkbox zonder fotokaarten (kan later aangevuld worden met fotokaarten) - 45,00 €

 • Geschenkbox met 8 fotokaarten (box wordt na de shoot aangevuld) - 185,00 €

Lees meer over de voorwaarden van onze cadeaubonnen op onze blog of Bestel hier jouw Radena geschenkbon


Liefs Hilde ♥


En o, zijn wij al vrienden op Facebook en|of Instagram? Heb je al een kijkje genomen op mijn blog, mijn portfolio? Ben je al ingeschreven op deze mailing? Doe dit en mis onze feest tips&tricks niet! Deel ook gerust dit bericht en help ons zo meer Radena-lovers te bereiken en meer mama's en papa's die communieschittering te bezorgen!

#Cadeaubon52 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page