top of page

Echt geen woorden voor... prachtig!


Deze sessie van was er eentje om bij weg te dromen. Dit kleine schattige meisje kwam zijn haar verjaardag vieren in onze studio. Na de sessie ging ik dadelijk aan de slag met de nabewerking van de vele mooie beeldjes. En ik moet bekennen, ik kon er maar niet genoeg van krijgen... ik zoomde in en weer uit. Op naar de volgende foto en terug. Het kriebelde om gelijk te delen met de mama en de papa en ik heb ze wel 50x bekeken voordat ik ze in dit blogje plaatste. Ik ben verliefd... ja echt hè, ik ben verliefd op mijn werk! Verliefd op mijn foto's ♥.


Herken jij dit gevoel? Heerlijk, toch?


Wel dit is nu precies het gevoel dat ik met mijn foto's bij jou wil wakker maken. Ik wil dat jij verliefd wordt, dat je swipet en swipet en over en opnieuw. Ik wil dat je net als mij inzoomt, en uitzoomt en deelt, overal en met iedereen. Ik wil dat je verliefd wordt op die mooie kijkers, op die vertederende blik, op die bolle wangen en schattige teentjes, op de connectie en de intimiteit van het moment, Ik wil dat je er gewoonweg geen genoeg van krijgt en dat wanneer je later terugkijkt in je fotoalbum alsmaar weer verliefd wordt op de foto's die ik voor jou heb mogen maken.


Ik wil de je verliefd wordt zoals de mama en de papa van dit mooie meisje. Zoals de mama in haar whatsapp berichtje schreef :


"Wij hebben echt geen woorden voor deze prachtige foto's. Ze zijn echt magisch! Elke foto is gewoonweg zo perfect !!! Wij willen je daarom ook uit het diepst van ons hart hiervoor bedanken want deze beelden zijn voor altijd ♥".


Wordt verliefd op die mooiste herinneringen… Voor nu én voor later.

Ik maak graag tijd voor jullie en voor jullie kindje. En of het nu gaat om een Newbornshoot, een milestonesessie of een andere shoot van jullie kind of gezinnetje... mijn doel is helder: Ik wil dat je verliefd wordt. Sterker nog…. Ik wil dat je iedere keer opnieuw verliefd wordt. Of je nu vandaag naar de foto’s kijkt of over 50 jaar.


Laat mij je helpen verliefd te worden op de mooiste herinneringen… Voor nu én voor later.

♥ Liefs Hilde52 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page