top of page

Fine Art fotografie voor jou


Je leest het goed. Ook bij Radena kan je een "Fine Art" portret laten maken van een of meerdere beelden uit de fotosessie. Een andere mogelijkheid is om een Fine Art sessie te boeken waar echt de nadruk gelegd wordt op Fine Art posing om zo echt het verschil te maken tussen goed en fantastisch.


Wat is Fine Art fotografie?

 

Maar wat is nu eigenlijk Fine Art fotografie? Volgens wikipedia is Fine-art fotografie een vorm van fotografie gemaakt in lijn met de visie van de fotograaf als kunstenaar. Hierbij wordt fotografie als medium gebruikt voor creatieve expressie. Het doel van beeldende kunst is om een ​​idee, een boodschap of een emotie uit te drukken en verder te gaan dan de letterlijke weergaven van een scène of een onderwerp.

‘Kunst impliceert controle van de werkelijkheid,

want de werkelijkheid zelf bezit geen gevoel voor de esthetiek.

Fotografie wordt kunst wanneer bepaalde controles worden toegepast.’

Ansel AdamsEn die emotie in beeld brengen, dat is wat ik met dit beeldje beoogde. Nostalgie en vertedering in een uniek en uiterst idyllisch decor, vreedzaam, bekoorlijk door de eenvoud en onschuld. Een nabewerking die toch wel enige vaardigheid in Photoshop vereist maar ook een zekere vorm van creativiteit. Na een uurtje spelen met lagen, overlays, brushes, masks in Photoshop kwam ik tot dit adembenemend plaatje van Lisa.


En die photoblocks maak ik voortaan ook voor jou, yay!!

 

En bovenop deze beeldende creativiteit ben ik ook uiterst fier te mogen vertellen dat ook de afwerking op photoblock helemaal zelfgemaakt is (met uiteraard technische hulp van mijn lieve schat). En die photoblocks maak ik voortaan ook voor jou! Cool hè. Echt, ik laat jouw foto's schitteren op deze zelfgemaakte wanddecoratie. Net wat je nodig hebt om dat wow-effect te creëren. En gosh, wist je trouwens dat hoe groter jouw wanddecoratie, hoe verbluffender het resultaat is?


Ook bij de creatie van mijn authentieke photoblock is enige expertise vereist. Elk photoblock is het resultaat van een mooie combinatie van moderne technologie en manueel handwerk. Dit proces (drukken, kleven, coaten, afwerken) is best wel tijdrovend maar zo uniek dat je er niet kan aan weerstaan.Bestel jouw fotoblock online

 

Via mijn online shop kan je heel eenvoudig een photoblock (link) of photoblock with floating frame (link) bestellen. Boek je liever een Fine Art sessie inclusief een framed photoblock, dan boek je best een sessie via het online booking gedeelte (link).

 

Heb ik je nu helemaal in verroering gebracht? Voel jij ook de vibe en wil je dadelijk een Fine Art sessie boeken en een mooie photoblock aan de wand hangen? Doen, echt waar, dit moet je doen. Verberg die mooie beeldjes niet in een schuif of op jouw computer maar hang het aan de wand en laat het schitteren! Het kostenplaatje voor een Fine Art sessie van een uur inclusief de Fine Art nabewerking en de mooie handgemaakte framed photoblock (inclusief digitale versie) betaal je €495,00.Je hebt er zin in hé! En gelijk heb je! Een klik op onderstaande link en bestel als bij magie jouw adembenemende Fine Art set inclusief photoblock with floating frame! Tot straks in de studio!
Liefs van jouw bezield fotograaf - Hilde ♥


En o, zijn wij al vrienden op Facebook en|of Instagram? Heb je al een kijkje genomen op mijn blog, mijn portfolio? Ben je al ingeschreven op deze mailing? Deel ook gerust dit bericht en help ons zo meer Radena-lovers te bereiken en meer mama's en papa's te vertederen!89 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page