top of page

You'll be there...

Vanaf het eerste kreetje weet je het al... you'll be there for him|her. Vanaf nu zijn het jullie en jullie kindje. Dit klein mysterieus wondertje waar jullie alles voor zouden doen.


En of nu jullie eerste, tweede of... geboren wordt, mama en papa worden, is en blijft een alles overweldigende gebeurtenis in jullie leven. Voor mij als newborn fotografe blijft elke newborn sessie een magisch moment, speciaal, ongelooflijk en o zo vertederend.

De workflow die ik tijdens de newborn sessie hanteer is er zo op gericht dat het comfort van jouw baby primeert. Ik werk met kleine zachte transities terwijl jouw kindje heerlijk ingewrapt is en elke vorm van prikkel zoveel mogelijk vermeden wordt. Na mijn vele jaren ervaring met wel honderden newborns is mijn werkwijze zo geëvolueerd dat het helemaal niets meer uitmaakt of jullie baby'tje nu slaapt of wakker is. De galerij is mooi gevarieerd en helemaal in overeenstemming met mijn "Radena" stijl.


Tijdloze warme "Moody" beelden, vol liefde, verbondenheid en een vleugje "magic"...

Tijdens de sessie maak ik graag gebruik van props en accessoires. Kwa materialen kies ik bewust voor zachte stoffen, wraps en dekentjes. Het geheel wordt zorgvuldig geselecteerd op zachtheid, kleur en textuur en speciaal ontwikkeld volgens mijn stijl zodat een compleet gebalanceerd beeld geleverd wordt. Mijn collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe materialen zodat exclusiviteit gewaarborgd blijft.


Props kunnen ook handig zijn voor een foto met een grote broer of zus. Waar het voor sommige kindjes nog een beetje té uitdagend is om de baby tijdens de shoot vast te houden, kan het een stuk laagdrempeliger zijn om samen op de foto te gaan als het kleine broertje of zusje veilig en comfortabel in een prop ligt.


En een knuffeltje erin verstoppen is ook vaak een goede truc die net genoeg tijd geeft om die mooie foto te maken waar jij straks helemaal verliefd op bent. Want geef toe, wie wil de kids nou niet samen op de foto? Dat is toch het allermooiste om te zien?

Jouw newborn sessie is uniek en voor elk verschillend. Ik maak geen foto's na en ook kan ik geen poses of foto's garanderen. Jullie kindje is baas en zal zelf bepalen wat tijdens de sessie al dan niet mogelijk is. Wat ik wel beloof is een mooie volle en gevarieerde galerij in mijn eigen "Radena"-stijl.

Dus ben je weg van mijn stijl en mijn foto's, dan zal je jouw eigen galerij fantastisch vinden!

Natuurlijk kunnen er ook foto's met het hele gezin gemaakt worden. Dit zijn trouwens vaak de meest favoriete foto's van uit de reeks. Ook wanneer je als ouder niet graag op de foto staat, worden de gezinsfoto's opvallend vaak alsnog als favoriet aangemerkt. En hoe kan het ook anders... Ik ga ik ervoor zorgen dat jij er mooi op komt te staan. Ik ken de juiste camerastandpunten en belichting om je ook na een paar slapeloze nachten te doen stralen!


En het mooiste op de gezinsfoto's is de liefde en connectie die je terugziet in de beelden. Je maakt deze foto's dan ook nooit alleen voor jezelf. Kinderen die zichzelf terugzien in dit soort liefdevolle beelden voelen zich veilig en geliefd en wanneer ze dan zelf groot zijn is dit fantastisch om door te geven aan de volgende generatie.

Wil je vrijblijvend meer informatie over een newborn sessie bij Radena? Wil je weten op welke manier ik jou kan helpen? Droom je er van de eerste levensdagen van jouw kindje te registreren? Vraag HIER het gratis newborn magazine aan. Je ontvangt het magazine via mail en je vindt er alle informatie in terug over hou jouw newborn sessie eruit kan zien.


Tot rap,

xoxo

Hilde








119 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page